Gelir Kapısı - 2014 Yılbaşı Sürprizleri #3 için Reklam bilgileri

Başlatan FilmsizKalma, 06 Ocak 2014, 15:09:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 15:53:23
neo reklamının son  saati gitti. korktuğum başıma geldi yahu :(

Geçmiş olsun herkese  :( Google amca fazla trafik istemiyor  malesef (sinir)

bekeli

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Ocak 2014, 15:58:00
Geçmiş olsun herkese  :( Google amca fazla trafik istemiyor  malesef (sinir)

Bendekine niye şimdiye kadar bir şey olmadı ???
Çok daha fazla trafik gelmiştir. Aynı gün hem Neo hem de Pro reklamı verdim kaç kez..

Coulers79

Nasıl yani ya? Başka bir sebep olmasın.  :S

yingyang16

Alıntı yapılan: bekeli - 09 Ocak 2014, 15:59:22
Bendekine niye şimdiye kadar bir şey olmadı ???
Çok daha fazla trafik gelmiştir. Aynı gün hem Neo hem de Pro reklamı verdim kaç kez..

Aradaki fark bence bloğu yeni oluşturup hemen yüksek hitli reklama vermek  ;) Daha önceki reklamlarımdan hatırlıyorum kaç tanesi gitti bloglarımın   >:(

ElisaMcCline

Herkese geçmiş olsun. :(
Umarım en azından herkes birşeyler yakalamıştır şu ana kadar ...

bekeli

Alıntı yapılan: YingYang - 09 Ocak 2014, 16:03:29
Aradaki fark bence bloğu yeni oluşturup hemen yüksek hitli reklama vermek  ;) Daha önceki reklamlarımdan hatırlıyorum kaç tanesi gitti bloglarımın   >:(

Korkudan bundan sonra reklam da veremeyeceğiz desenize :S

Peki Neobux + Probux trafiğini kaldıracak şekilde bir site oluştursak kaça patlar. Güncel piyasa nedir ? Bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim. PM de atabilirsiniz ;)

FilmsizKalma

Ya 1 saati bile kacirmadik. Konu yeri bura değil ama hazirladigim gitti. Yoksa normal en son reklamim kayitli yedegim var.. Kusura bakmayin gerçi konusu bura değil su anda reklam verme konusuna yazarim.

ikose

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 09 Ocak 2014, 16:19:18
Ya 1 saati bile kacirmadik. Konu yeri bura değil ama hazirladigim gitti. Yoksa normal en son reklamim kayitli yedegim var.. Kusura bakmayin gerçi konusu bura değil su anda reklam verme konusuna yazarim.
Geçmiş olsun, üzüldüm durumuna :( kolay gelsin sana..

Coulers79

Aradan belli bir zaman geçip site indexlendikten sonra şivey şivey mi trafik almak lazım?

FilmsizKalma

Arkadaşlar vazgeçildi felan diye dusunmeyin. Blogger kapattigi için ayni hesaptan yeni bir blog acip  reklam vermeye cekiniyordum. Irmakk arkadasimizla cakismamasi için o reklamini verdikten sonra hemen bilgileri editleyip reklami vereceğim bilginiz olsun. Gecikmeler için kusura bakmayın yönetimsel değilde googlemsel bir sorun dan dolayı ertelemistik.