Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lacrymosa

ev dekorasyonu ile ilgili 0.85 dolarlık bir anket var..bitmeden yakalayın arkadaşlar

hakanatik01

Clixsensede 1,33lük touna anketi var devam ediyorum ister bekleyin işster başlyın beni aldı bunlarla ankete;Sonraki soruya bakarak sanki viski anketi gibi geldi :) Tam atımlık anket :D

[spoiler]yaş 30
Cinsiyet erkek

Aşağıdakilerden hangisi ev halkınızın toplam yıllık gelirini en iyi tanımlıyor? 
  65,001TL-84,999TL

Siz veya evinizde yaşayan aile üyelerinizden biri aşağıdaki mesleklerde çalışıyor mu? Lütfen uygun olanları seçin.
Hiçbiri
Aşağıdakilerden hangisi yaşadığınız yeri en iyi tanımlıyor?
    Lütfen adınızı yazın.
    hakan

Size en yakın şehir hangisidir?
    izmir

Teşekkürler Hakan. Geçtiğimiz 3 ay içinde aşağıdaki içkilerden hangilerini içtiniz?
    Şarap
Viski
Bira
Şampanya / Köpüklü Şarap

Peki, geçtiğimiz 3 ay içinde aşağıdaki viski markalarından hangilerini satın aldınız?
Johnnie Walker Black Label,
J&B Rare
Johnnie Walker Red Label
Jack Daniels[/spoiler]

hakanatik01

Aynı bu şekilde devam edicek gibi artık farklı birşey olursa yzarım şimdik anketteyim;
[spoiler]Teşekkürler hakan! Şimdi de aşağıdaki şişe ile ilgili bazı sorularımız olacak size. Bunun için lütfen oynat düğmesini tıklayın. İstediğiniz sayıda oynatabilirsiniz. Hazır olduğunuzda 'Sonraki'ni tıklayın. (Anketin geri kalan kısmında ürün küçük resim olarak gösterilecektir. Büyütmek için bu küçük resmi tıklayabilirsiniz.)
JB rare resmi çıktı

Bu yüzlerden hangisi bu şişe hakkındaki hislerinizi en iyi ifade ediyor? (Lütfen uygun yüzü tıklayın.)
Mutluluk :D

Bu şişe size ne derece 'Mutluluk' hissettiriyor?
3.resim ağzım kulaklarımda :D

Bu şişe hakkında 'Mutluluk' hissetmenizin sebebi nedir? (Lütfen kendi yanıtınızı yazın, aşağıdaki yanıtlardan birini seçin ya da yanıtlardan birini seçerek kendinize göre düzeltin. Bu yanıtlar diğer katılımcılar tarafından verilmiştir; herhangi bir yazım hatası varsa özür dileriz!)
Daha önceden içtiğim bir viski markası ve şişe tasarımı hoşuma gidiyor

Aşağıda gösterilen şişeye bakarak bu ürünü satın alma olasılığınız ne kadardır?
Muhtemelen alırım

Lütfen aşağıdaki her bir ifade doğrultusunda bu şişe hakkında ne derece olumlu veya olumsuz hissettiğinizi belirtin (çok olumlu +3'e, çok olumsuz -3'e denk gelir).
hepsine +3

Yine şişeyi düşündüğünüzde, aşağıdaki ifadelerin her birine ne derece katılıp katılmadığınızı öğrenmek istiyoruz...
hepsine Tamamen

The famouse grouse resmini gösterdi böyle devam ediyor sanırım ....[/spoiler] Bol şanslar

bekeli

Alkol kullanmayanları ankete almıyor :P

hakanatik01

Bilginlik anket zaten :P Akşamdaaaaaaaaaaann akşaaammaaaa içiyorum diyeydin :P

Congratulations!
You have successfully completed that survey.
Thank you for your participation!
Close this Window

%41den birden %99a atlayıp bitirdi uzun gibi görünüyor ama kısa bir anketmiş :) keklik hakkında çok kötü şeylerde söyledim genede aldı beni ankete :D

Coulers79

Uzun zaman sonra ödeme almamı sağlayan anketi şimdi bitirdim. (hp)

nukhet

ben alkol kullanmam.....   bira içiyorum dedim, yalan...... beni attı

Coulers79

Taskı unuttuk bari anket gelince kaçırmayalım. Clixsense ve Neobux mesajlarının ya da bu konudakilerin son ileti olarak gözükmesi sağlanamıyor mu?

hakanatik01

Anketlerde doğruyu söyleyin demiyor densede pek söyleyen çıkmaz :P  Anket yapılıyor 100 kişiden 95'i A partisine oy vermem diyor seçimi A partisi kazanıyor mesela :P Cevapları yazmıştım keşke okusaydın nukhet viski üzerineydi anket....Birde atılmamak için çok seçimli anketlerde 1'den çok şık seçemk şansınızı artırır ;) ama anketin süresinide uzatır tabi :P geçenki lastik anketi gibi çok yazınca hepsi için tek tek soru sormuştu :D

Calyente