Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

Alıntı yapılan: Tolga Can - 11 Nisan 2014, 09:00:41
bende biliyordum ikisininde pirelli olduğunu, işaretledim ama benide attı :( araba markamımı beğenmedi acaba ???

Hacı Murat deseydiniz atmazdı hocam :D

Coulers79

TokenAds Offerwall, Turkcell Goley 2, ($0.02)  Bir kere tıklamak yeterli.  Alıntı: Calyente  :y

Calyente

@Coulers79

Teşekkürler paylaşım için vizelere çalışıyorum maalesef fazla zamanım olmuyor :(

lacrymosa

0.85  ($) değerinde yeni bir anket var..anketten atılmamak için , işim var ama yinede iş ilanlarına bakıyorum şıkkını seçin..bence kilit nokta orada :P .. ben anketi bitirdim sorun yok  (dns)

illisionist

benim daha doldurduğum araba lastikleri ile ilgili bir ankete ek 2-3 soruluk bir anket daha çıktı 0,85$'lık, sizlerde de çıkarsa değerlendirin arkadaşlar...
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

hakanatik01

Bana size gelenler gelmiyor nedense :) uyarın üzerine baktım SSI 'ın 0,85'lik anketi vardı omudur acaba diye vesile olmuş oldu dediğinden farklıydı ama 0,85'i almış oldum :P belki bu dediğim anket olanlarda vardır bir baksınlar.Bu SSI''yı hep ben böyle telefon onayı v.s. gibi birşeyler isteyip 1-2 soru sonra şutlayan anketlerden sanıp yapmıyordum :)

10 dakikalık ne iş yapıyorsun ,yurtdışında çalışmak istermesin v.s. diye sorular vardı ,eğitim işi deyip geçtim anketi tamamladım...

Coulers79

Aslolan anket yakalayıp tamamlayabilmek. Ankete bakmam 1 saat sürdüğü için olsa gerek bana bir şey çıkmadı.

nukhet

toluna anketi var, türkçeye çeviremedim, ingilizce, ankette bayağı ilerledim, bir topluluğa katılmamı istedi, sözleşme onayla dedi, hayır dedim, attı :)

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

Opinion Surveys altında toluna anketi var yeni bir tatlandırıcının piyasa ön araştırması için yapılıyor, ilk alanda sorulan her şeyi tükettiğimi söyledim ve anketi tamamladım. 0,75$ kolay gelsin...