Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

bu kez Oldu :P
0,83 Opinionworld
[spoiler]Telefon marka modeli nekadar az yazılırsa o kadr az soru çıakbilir :P yazdıklarımın hepsini sordu adiler :D Aynı olay hatlar içinde geçerli telefona yaptığım hatayı yapmayıp  turkcell dedim sadece onla ilgili soru sordu neyseki :P

Ortalama süre: 10 dakika
Aşağıdaki web sitelerinden herhangi birinde hesabınız var mı? Lütfen geçerli olan tüm şıkları seçin.
Facebook
Twitter
Gmail

Çevrim-içi bağlanarak internette gezinmek veya uygulama kullanmak için aşağıdaki cihazlardan hangilerini kullandınız?
  Ev bilgisayarı (masaüstü)
Ev bilgisayarı (dizüstü)
Akıllı telefon

Masaüstü veya dizüstü bilgisayardan (yani internet tarayıcı üzerinden) ne sıklıkta Facebook kullanırsınız?
  Günde birkaç defa
   Akıllı telefon üzerinden ne sıklıkta Facebook kullanırsınız?
     Günde birkaç defa
Kaç yaşındasınız?
   25-29
    Cinsiyetiniz...?
   Erkek
    Bitirdiğiniz en yüksek derece veya okul hangisidir?
    Üniversite

Şimdi bir akıllı telefonda Facebook haber yayınını göreceksiniz. Bu kez NTV Spor'dan daha önce gelen gönderiyi bulunuz (sayfanın altına inin), biraz zaman ayırarak resme bakın ve Beğen ibaresini tıklayın.
    En altta eNTV spor çıkıyor çubupu kaydırın orda beğen var :)

Soner yılmaz için soru var bunu bulup paylaş diyoruz :)   

İşte bir tablet bilgisayar için Facebook haber yayını. Lütfen NTV Hava gönderisini bulun, okumak için biraz zaman ayırın ve Beğen ibaresini tıklayın.
  NTV havayı bulup beğene tıklayın

Adını duymuş olabileceğiniz ürünler veya hizmetler hakkında size birkaç soru soracağız.
    Akıllı telefonlar ile ilişkili olarak aklınıza gelen ilk model nedir?
   Samsung

Akıllı telefonlar ile ilişkili olarak aklınıza başka hangi modeller geliyor?
    Smsung ,GM,nokia,HTC,LG,Iphone,Sony

Zaten bize ifade etmiş olsanız bile aşağıdaki Akıllı telefonlar markalarından hangilerini (sadece ismiyle bile olsa) biliyorsunuz?
     Hepsini seçtim

Aşağıdaki Akıllı telefon markalarından herhangi birinin internetteki reklamını son 30 günde PC, mobil cihaz veya tablet üzerinde gördüğünüzü hatırlıyor musunuz?
      Samsung Htc sony seçtim
       Aşağıdaki ölçeğe göre her bir markanın sunduğu ürünler ve hizmetler hakkında ne biliyorsunuz?
      Diye devame diyor nbol şanslar

Congratulations!
You have successfully completed that survey.[/spoiler]

abcb

Oldu oldu bende de oldu  (dnsz) Teşekkürler Modum  :)

sopcastsports

Bende de oldu, hemen peşine take another survey dedim, yeni ankete de attı beni ama bugün ne zaman tv izledin konusnda anlaşamadık. 12-18 arası izledim demiştim ama olmaz dedi.

abcb

Ben üç saat diliminde de izledim demiştim, sonraki soruya aldı ama bu defa da hangi programları izlediğimiz konusunda anlaşamadık  (d)
Sanane yaaa  (d) ıncığımıza cıncığımıza karışır oldu bunlar  (d)

Coulers79

Hanı hanı, nerde nerde? :PP Ellere worda bize yok mii? :D

nukhet

Hakan hocanın yaptıklarının aynısını yaptım, bütün anket bitti, paracıklar hesapta :)

abcb

1.33'lük anket var,
Kendime ait arabam var dedim ama dizel deyince attı  (d) başka şık işaretleyin  (d)
En pahalısı hangisiyse onu seçin  :PP

omar33

clixsense 1,33 toluna anket var arabalarla ilgili.hatırladığım cevaplar 
3 aydan uzun zaman önce araba  anketi yaptım
araba ile ilgili ne sorulursa olumlu cevap verin(araba senin mi--sıfır mı 2. el mi vs)
arabanın yaşı 5 yıldan az dedim
daha sonra arabayı sordu peugeot 308 dedim attı...

neon

Otomobil anketlerinde  7 - 8 soru cevapladıktan sonra  9. veya 10. soruda ''kullandığınız arabanın markası nedir'' diyor. Altta da 30 tane seçenek var. :m   Mecburen rastgele birisini seçtiğim de kabul etmiyor ve anket sonlanıyor. (d) Bu şekil de yaklaşık 10$ a yakın kazanç heba oldu. (d) Siz bu tür otomobil anketlerin de hangi markayı seçiyorsunuz. ???

illisionist

ben Volkswagen dedim beni de attı  (d)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."