Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

:)) Modem Modum telin içine sıkışıp kalmış  :))

Coulers79

Beni almadı ankete ama olmazki, mağdurum. :m

ElisaMcCline

Ben bile yaptım yahu, kaçırmayın, gerçekten kısa sürdü :)

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Eylül 2014, 20:58:25
2$ yollardan içerik hakkında bilgiuverebilirim ehteyar bu arada telefondan girince çıkış butonu yokmuş yahu forumda kilitli kaldım tapatalk la gelem bari 

Bu aleme giren, kolay kolay çıkamaz olm :P

hakanatik01

Anaaaaaam kaldım ya buralarda kaçının coulers hocada maksat muhabbet olsun kısmına bakıyor atın beni sevabına

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Eylül 2014, 21:20:27
Anaaaaaam kaldım ya buralarda kaçının coulers hocada maksat muhabbet olsun kısmına bakıyor atın beni sevabına

hakanatik01

Ben forumdan çıkamıyorum sen nerelerdesin be admin :P yalnız tapatalk ın güzelliğide varmış siz alıntı yapınca telefon öttü alıntı yapınca uyarılmak istenen arkadaşlar tapatalk kullancak demekki özel mesaj geldi gene uyardı sevdim tapatalkımızı +1

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Eylül 2014, 21:25:46
Ben forumdan çıkamıyorum sen nerelerdesin be admin :P yalnız tapatalk ın güzelliğide varmış siz alıntı yapınca telefon öttü alıntı yapınca uyarılmak istenen arkadaşlar tapatalk kullancak demekki özel mesaj geldi gene uyardı sevdim tapatalkımızı +1

Ben de henüz kullanmamış olmana şaştım :)

Daha önce kaldırdık diye neler ettiler bize yahu :D Hoş şimdi de ya onlar yoklar ya da kullanmıyorlar pek :)
Kullanım oranlarına göre ilerisi için durumunu belirleyecektik, pek kullanılmıyor görünüyor :)

Calyente

Beni de almadı ama geçen aykı $4 lık anketin komisyonu bugün geldi :D Züğürt tesellisi  :m :m :m :m :m :m sorry

hakanatik01

Evet o banada işlenmiş şimdik sen söyleyince farkettim :PP Erken farkedeydim  çekerdim paracukları  :PP

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 05 Eylül 2014, 21:36:40
Ben de henüz kullanmamış olmana şaştım :)
Kullanım oranlarına göre ilerisi için durumunu belirleyecektik, pek kullanılmıyor görünüyor :)
Alışmak gerek biraz hocam yeniliklere kolay geçilmiyor hadi telefonla girmek zaten zor benim için birde firefoxa iyice alışınca telefondan girsem bile onu kullanıyorum :P kurup kaldırıyorum tapatalkı zaman zaman , başka forumla ilgilenmiyoruz diyedir belki :P ama hergün girdiğim 5-6 forum olsa kesinlikle vazgeçilmezim olurdu ; Ayrıca bende gözüküyor smileylerim yahu çok hoş çıkmışlar :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 05 Eylül 2014, 23:57:24
Evet o banada işlenmiş şimdik sen söyleyince farkettim :PP Erken farkedeydim  çekerdim paracukları  :PP
Alışmak gerek biraz hocam yeniliklere kolay geçilmiyor hadi telefonla girmek zaten zor benim için birde firefoxa iyice alışınca telefondan girsem bile onu kullanıyorum :P kurup kaldırıyorum tapatalkı zaman zaman , başka forumla ilgilenmiyoruz diyedir belki :P ama hergün girdiğim 5-6 forum olsa kesinlikle vazgeçilmezim olurdu ; Ayrıca bende gözüküyor smileylerim yahu çok hoş çıkmışlar :D

Yaa yok derdim kullanılması/kullanılmaması değil zaten :)
Daha önce sorun çıkardığı için kontrolde sürekli, az kullanılınca, acaba gerek yok muydu diye düşünüyor işte insan :)
Neyse iyi gidiyor, sorun olmadı, dursun patladığı yere kadar :)

Bilmiyorum artık, bende telefonunkiler görünmüyordu :) Sonradan forumunkileri kullanmaya başlayınca görünür oldu ama tabii ki :)