Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

halibo

Alıntı yapılan: dejavultraslan - 24 Aralık 2014, 13:34:50
($$) trialpay yoursurveys 0,50$ anket mevcut
[spoiler]lenslerle ilgili. eleme sorusundan belli oluyor zaten. (spk) [/spoiler]
teşekkürler uyarı için, nihayet 10-15 gündür 6-7 anketten atıldıktan sonra bunu tamamladım  :)

omar33

1.33 lük toluna buzlu çay anketi

ilk soruyu kabul ediyorum
sektörde çalışıyormusun hayır
marmara  erkek
evde yaşayan 5 yaş ve 5-10 yaş çocuk
15 yaş altında 2 çocuk var
maaşlı çalışyor
üniversite mezunu
alışverişten ben sorumluyum
buzlu içecek--aromalı-enerji ve tahıllı hariç hepsini seçtim
sonraki soruda haftada birkaç kere ve 2-3 haftada bir şeklinde karışık işaretledim
bundan sonra hangi buzlu çayları alıyosunuz dedi lipton fusetea ve nestea işaretledim

En sık aldığım liptonu işareledim

haftada bir kez alıyorum dedim kota dolmuş dedi attı

siz diğer iki şıktan birini seçin

Tamda ne güzel elemeyi geçtim diyordum yedik tekmeyi  (sinir)

hakanatik01

Sabah yaptığım anket gene geldi gene teknoloji ile ilgili olan uyarısını yaptığım 0,85lik  gene aldı beni o ankete  0,87 veriyordu bu kez :D

Soğuk çaylarla ilgili liptonda benide attı :) nedense içimden bir ses "Doğadan" deyip durmuştu :D

hakanatik01

Sağlıkla iligli 0,85
[spoiler]Merhaba! ISM GLOBAL DYNAMICS, sağlık konusunda bir pazar araştırması yürütüyor, bu araştırmaya sizin de katılmanızdan memnuniyet duyarız.
Erkek/30/Ege/Büyük şehir/Evli/3/Evet

Yönetici (6-10 çalışanı olan)
Hanenizin aylık net geliri, yani vergiler ve kamu sigorta gelirleri hariç hanede birlikte yaşayan herkesin gelir miktarının toplamı ne kadardır?
7.001-8.000 TL
Eğitim seviyeniz nedir?
Üniversite (Normal) (14 yıl+)
Şimdiye kadar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederiz. Görüşmemizin geri kalanındaysa sağlıkla ilgili konulara odaklanacağız.
Şimdi size bazı rahatsızlıklar ve genel sağlıkla ilgili konuları içeren bir liste göstereceğiz.

Bu rahatsızlıklar ya da sağlık konularından herhangi biri son 12 ay içerisinde başınıza geldi mi?
Diş,kuru öksürük ,soğuk algınlığı,

Diye devam ediyor[/spoiler]

halibo

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 27 Aralık 2014, 14:51:21
Sağlıkla iligli 0,85
[spoiler]Merhaba! ISM GLOBAL DYNAMICS, sağlık konusunda bir pazar araştırması yürütüyor, bu araştırmaya sizin de katılmanızdan memnuniyet duyarız.
Erkek/30/Ege/Büyük şehir/Evli/3/Evet

Yönetici (6-10 çalışanı olan)
Hanenizin aylık net geliri, yani vergiler ve kamu sigorta gelirleri hariç hanede birlikte yaşayan herkesin gelir miktarının toplamı ne kadardır?
7.001-8.000 TL
Eğitim seviyeniz nedir?
Üniversite (Normal) (14 yıl+)
Şimdiye kadar verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederiz. Görüşmemizin geri kalanındaysa sağlıkla ilgili konulara odaklanacağız.
Şimdi size bazı rahatsızlıklar ve genel sağlıkla ilgili konuları içeren bir liste göstereceğiz.

Bu rahatsızlıklar ya da sağlık konularından herhangi biri son 12 ay içerisinde başınıza geldi mi?
Diş,kuru öksürük ,soğuk algınlığı,

Diye devam ediyor[/spoiler]
(ok)  :y

Coulers79

Spor giyim ve alışverişlerle ilgili 1,33'lük toluna anketi vardı, bitirdim yok dedi ödülü vermedi. (sns)

SerazeN

Çok uzun bir anketti ama ben aldım ücreti  :D

hakanatik01

1,33 lük anket var sıkıcı uzun
[spoiler]radio buton koymuşlar seçmesi zor geldi hiç okumadım heposine katılıyorum,bazen genelde ,deyip geçtim ona rağmen 7 dakika sürdü anket sıkıcılığını düşünün :)

Teknolojide çalışıyorum 32 yaşındayım 6 yıldır çalışıyom işimden memnunum,Dünya genelinde bir firma
Güvenlik sorusu çıktı birtanede aşağıdan 2'yi seçin diyerek dikakt etmekte fayda var;[/spoiler]

dejavultraslan

gfk monitor anketleri sona erdi sonunda  ($$)
[spoiler]Son anketimize katılın ve ödüllerinizi toplayın

Pazar araştırması çalışmamıza katıldığınız için teşekkür ederiz.

Birikmiş ödüllerinizi ve €10 bonusunuzu almanıza sadece bir adım kaldı.

Son anketimize hemen katılın, 10€ bonusunuzu ve birikmiş ödüllerinizi önümüzdeki birkaç gün içinde PayPal'dan tahsil etmeye hazır olun.

Başlamak için buraya tıklayın

Size bu anketi tamamlamanın çalışmamıza katılmanız ve diğer ödüllere de hak kazanabilmeniz için zorunlu bir adım olduğunu hatırlatmak isteriz.

Bir sorunuz ya da çekinceniz mi var? [email protected] adresinden bize ulaşın. [/spoiler]

memo87

Anket yakalamak için sürekli Survey bölümünde bulunan 3 tane anket linki var (YourSurvey, OpinionWorld, OpininonSurveys). Bunlara sürekli girip tıklamak mı gerekiyor? Yani tıkladığımız anda anket varsa var yoksa yok. Prensip bu mudur?

Saygılar.