Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Calyente

@memo87

Evet, gün içinde aralıklarla kontrol edebilirsiniz.

hakanatik01

kısmen evet :P Aslında kontrol etmek gerek ama vakit olmuyor yada unutuluyor ben eklentisini kullanıyorum anket gelirse o zaman haberim oluyor yada sağolsun arkadaşlarımız buraya da yazıyorlar onlarıda takip edebilirsin  :)

memo87

Eklenti bende de var ama her zaman haber vermiyor ;) Benim sorduğum anket yakalamanın prensibiydi ;)

Yani anket o 3 linkte duruyor (belli zamanlarda) senin o belli zamanı denk getirip o linki tıklaman gerekiyor. Ya da eklenti haber verirse yakalıyorsun.

5-6 anket çözdüm ama yakalama prensibinden emin değildim :) Sanırım gerçekten girip baktığın da varsa var yoksa yok ;)

Teşekkürler.

aydyar13

1.33 dolarlık Toluna anketi var.
Kişisel akıllı telefon üreticisine samsung yazdım attı.

gsliali30

toluna anketin derken bulamadım  ???

aydyar13

hakanatik01

Profil farklılıklarından dolayı herkese çıkmayabilir arkadaşlarımız uyarı yapıyor ama bana gelir size gelmez (yada tam tersi )bölge,yaş,medeni duurm,çocuk  v.b. farklılıklardan dolayı değişkenlik olabiliyor;O yüzden profilinizi olabilecek en anketlik hale göre doldurmak lazım :P 30-45 yaş,2 çocuk biri 18den küçük ,biri büyük :D iyidir bence...

aydyar13

Aynen ben de onlara yakın seçiyorum. Sanırım yıllık gelirde önemli bir etken. Yıllık 40-50 bin civarı seçiyorum genelde. Özellikle brüt diye belirtiyorsa biraz daha yüksek seçiyorum. Gerçi denk gelsek bile atıyor hep :(

Coulers79

Ankete girene kadar bir tık aşağı miktarları seçebilirsin. Gerçi bu sıralar pek bir şey gelmiyor maalesef.

hakanatik01

Siz söyelyince baktım bende yoursurveyde ve opionda anket vardı birine aldı birine almadı :)
[spoiler]Yoursurvey($0.8300)
33 evli 2 çocuk ege bölgesi
mountain dew ve magnum ile ilgili anketti;daha sonra cipste alırım dedi hangini dedi doritos dedim doritos play'le ilgili 3-5 soru sordu
;

opinion
8dk ;
Bölge ege;
erkek
Attı adi :D[/spoiler]