Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilgin1490

1,5$ lık anket geldi..

tabi ki her zaman ki gibi ilk soruda elendim  :m

hayır iş durumu olarak ne diyeceğim bilemedim gitti, tam zamanlı çalışıyorum diyorum yok diyor, öğrenciyim diyorum yok diyor, kendi işim var dedim bu seferde yine yok dedi :DD

capaxa

Bugün ilk defa anket bitirebildim.. Bitirne kadar da canım çıktı o kadar uzundu ki.. Genel yaşamla ilgili bir anketti. 0.83 verdi..

capaxa

Opinion world de 1 adet anket var.
Dün akşam ne izlediniz diye soruyordu. Maçı izlediğimi belirttim , reklam arasındaki reklamı sordu büyük eşyalar taşıyorlardı dedim ondan sonra fiat ile ilgili sorular sordu anketi tamamladım..
Bi göz atın isterseniz sizde. 0,85 veriyor

suskun33

dört gözle bekliyorum o anketi ama gelemeyecek :D

kilicaslan3873

arkadaşlar yoursurveys de 0,83 lük anket de patates cipsi ile ilgili anket var bilginize
hergün cips yerim :DD yazın kabul ediyor bilginize.. 

capaxa

your survey de bende kişisel bakım ve kağıt ürünleri ile ilgili anket vardı. evin gıda yemizlik işlerinden ne kadar sorumlusunuz falan diye soruyordu.. büyük bölümünü ben yaparım dedim , kişisel olarak son zamanlarda hangisini aldınız diye soruyordu , gıda ve temizlik ürünleri demiştim. Kısa bir anketti 2-3 dak anca sürdü.
Herkeste farklı çıkıyor demekki

paragelsinde

bana anket bırakmamışsınız  (prt) :DD

memo87

YourSurveys te gazoz anketi var da en sık hangi markayı tükettiniz diyo.. Daha önce yapan var mı?

Uludağ , çamlıca, fruko, sprite?

Çamlıca'mış  ($$)

capaxa

Ben anlamıyorum bazen , ankete katılmak için uygunsunuz diyor.
Sonra daha anket sayfası açılmadan kabul etmiyor ankete..

capaxa

Opinion Survey de anket vardı. markalar ve twitter ile ilgili
26 erkek akdeniz bölgesi kabul etti
samsung gillette elidor la ilgili sorlar sordu hangi markaları biliyorsunuz diye sorunca bunları seçin mutlaka