Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

Tokenads anketi

3 nisan  1955
erkek
emekli
5000-7500gelir
üniv mezunu
25632 pk

girişte 35 yaş kadin İstanbul  şartlar Bankacilik anketi İng bank gördünüz yerde işaretleyin 0,34   ($) ($$) :y (hydr)

magnumrox3

Toluna 1.33$ Spor ve Günlük Giyime yönelik bir anket mevcut.

aydyar13

Samplio nun 0,82 anketi var.  Araba alma üzerine sanırım. 2-4 yıl önce aldım dedim attı. :(

capaxa

Alıntı yapılan: aydyar13 - 01 Mayıs 2015, 00:49:33
Samplio nun 0,82 anketi var.  Araba alma üzerine sanırım. 2-4 yıl önce aldım dedim attı. :(
3-6 ay dedim attı beni de..

Elektronick

Samplionun zaten isi o atmak :D

illisionist

crowdflower level 2'de Find official business URLs in Turkey taskı var, verilen firmaların resmi web adreslerinin olup olmadığını soruyor, firmanın resmi web adresi varsa linkini yapıştıyorsunuz, yoksa yok deyip geçiyorsunuz, $0,06 değerinde, kolay gelsin :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

illisionist

OfferToro'da 1 adet video var $0,01 :)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

kilicaslan3873

1,50 usdlık araba araştırma ile anket vardı enson araba araştırma anketine katıldınız dedi en son 1 ay dedim ATTI enson 6 ay desem atmaz dı heralde   :m :DD
1 haftada güzel anket geliyor atmasa kıracaz parayı hani...

capaxa

BU tarz sorularda araştırmaya katıldınız mı diye sorduğunda hayır deyin hep , bir de şu meslekelrde çalışıyor mu sorusuna da hiçbiri seçin..
26 yaş erkek akdeniz bölgesi , 2014 model sıfır honda civic sahibi , memur , araştırmaya katılmadı , meslekelrde çalışan yok bu kriterleri seçtim kabul etti.
Bildiğin markalar kısmına toyota, kia , dacia , skoda , mazda , mercedes , hyundai , honda  mutlaka yazın aklıma gelen sorduğu markalar bunlar..

acayip9000

Hemen yapıyorum kardesim. Mesajını farketmedim :)