Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Market alışverişini yapacak çocuk yaşı beğenmediler demekki   :D sizin yerinize bir koşu markete gidip gelecek çocuğunuz varsa lütfen ekrana kafasını sokun  (d)

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 12 Ağustos 2014, 21:18:58
Market alışverişini yapacak çocuk yaşı beğenmediler demekki   :D sizin yerinize bir koşu markete gidip gelecek çocuğunuz varsa lütfen ekrana kafasını sokun  (d)
(eht) bu market alışverişi falan yapamaz dediler herhaallll, ama bizzat kendim yapıyorum, benim daha ne kadar genç olduğumun farkında değiller :))

abcb

Çam selfisi gönder, anlasınlar  :g

ikose

0,85$- visa krd. kartım + nakit banka kartım var diyenler için 3 dklık bir anket..  :y  (dnsz)

abcb

Teşekkürler Modum tamamladım  :)

Yok artık yok artık, 5 dakikalık 1.33lük bir anket var ve çok kolay ve ben yaptım  (dnsz)
Hobiniz olup olmadığını soruyor, birkaç şık işaretledim, sonraki sorularda hobinizle ilgili çok basit sorular ve çok kısa sürdü  :)

sopcastsports

Bunları neden biz göremiyoruz arkadaş :) iki offer da çıkmadı bende :)

abcb

http://www.clixsense.com/en/Offers bölümünde bulunan  Opinion Survey ve opinion World teki kişisel bilgilerinizi doldurun ve hep aynı bilgilerle gelen anketleri yapın (ev araba gelir çocuk vss)  :)
Bana da çoğu anket çıkmıyordu, aynı biilgilerle devam edince çıkmaya başladı  ;)

omar33

Arkadaşlar opinionworld de 0,85 anket var girişte ailenizin aylık geliri soruluyor euro cinsinden  700-899 arası yaptım attı.Bu arada abcb arkadaşın dediği gibi bilgilerinizi doldurun yalnız 18-20 yaşındaysanız yaşınızı büyük gösterin ben 30 yaş evli 2 çocuk ev hayvanı var vs hepsini öyle doldurdum...

hakanatik01

2,33lük anket var Erkek dedim ,yaşta 32 dedim olmadı :D Bayan arıyor oalbilir

ikose

093$ lık anket..
18 yaş altı 1 veya daha fazla öocuk var dedim.
devam ediyor.
Anket 10 yaşındaki erkek çocuk için sorularla devam ediyor
en sevilen çizgi film yada film karakteri