Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Seçiyolar  :m bana anket bile gelmedi  :g
Bütün cevapları kopya çektim öğrendim bekliyorum  :PP çakaaaaal göndermez artık  (d)

nukhet

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Ekim 2014, 19:54:25
Aynı şekilde 8 yaş kız, atıldım :)
Erkek çocuklu arıyorlar heralde :P

Yeni başlayacaklara duyurulur :)
11 yaşında erkek çocuğum var dedim, atıldım duyurulur :)

hakanatik01

[spoiler]Uyarı falan gelmedi anket var diye öylesine bakayım dedim ,anket çıktı cevapları yazamadım hatırlamıyorum ama klasik cevaplarım yaş 30 evli 1 çocuk 4-7 yaşlarında :)
OpinionWorld Kısmında  kısa anketler vardı 0,85lik next dedikçe anket geldi ;)Biri Telefonla ilgiliydi i,Birisi Sigortay dı diğeri hiç hatırlamıyorum.
Complete Offers     3 offers     $2.55

[/spoiler] Bol şanslar sizlere gelir umarım;

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 28 Ekim 2014, 19:38:58
Bol şanslar sizlere gelir umarım;

Girdim, üçü de geldi.
Üçünden de attı :D

Elektronick

hakan hocam bravo valla nasıl hepsini bitiriyorsunuz yardımlarını bekliyoruz bu işte bir numarasın bu arada 0.85 lik anket geldi uçuş ile ilgili kıtalar arası uçtunuzmu dedi yok dedim attı illa yalancı olmaya zorluyorlar adamı  :D

hakanatik01

şansa oluyor o çoğunu bitiremiyorum bende bitirdiklerimi not alırsam ekliyorum buraya ama herkeste aynı cevapları kabul etmiyor  :)

Dediğin anket banada gelmiş baktım şimdi ben yalanda söyledim :P  genede olmadı :D burda attı;
[spoiler]Siz, aileniz ya da yakın derece tanıdıklarınızdan biri (3 aydan daha sık görüşülen yakınlar) size şimdi sayacağım sektör ve iş kollarından birinde çalışıyor mu?
Diğer-Yok
Erkek/30
Son 1 ay içerisinde , havayolu/havayolu hizmeti ile alakalı bir pazar araştırma anketine katıldınız mı?
Hayır
Son 2 yılda (24 ay) hiç kıtalararası uçuş gerçekleştirdiniz mi?
Evet
Son 24 ayda kaç kere kıtalararası uçuş yaptınız?
2
Lütfen son 24 ayda gerçekleştirdiğiniz kıtalararası uçuşların varış kıtasını belirtiniz.
Avrupa
ATTI[/spoiler]

Calyente

Kuzey ve Güney Amerika da atıyor bilginize :D

hakanatik01

Çoklu seçim varmış yahu demin farketmedim :D  hata yapmışsız heposini seçin kıtalardan bence :D
[spoiler]/Asya/Afirka /Ortadoğu/uzakdouğu Oldu;
Son 24 ayda 2 kez kıtalararası uçuş gerçekleştirdiğinizi belirttiniz .Lütfen bu 2 uçuşunuzun sınıflarını belirtiniz.
Ekonomi Sınıfı    2

Ayrıcalıklı Ekonomi Sınıfı    
0
Business Sınıfı    
0
Birinci Sınıf    
0
Son 24 ayda yapmış olduğunuz 2 adet kıtalararası uçuşunuzu hangi nedenlerle yaptığınızı belirtebilir misiniz?
İş
2 Gerisi 0
Lütfen aklınıza gelen ilk beş havayolu şirketinin adlarını yazınız.
Emirates
THY
British Airways
lufthansa
Virgin dedim
Listede görmüş olduğunuz havayolu şirketlerinden hangilerini biliyorsunuz? Bu havayollarını daha önce kullanmış veya kullanmamış olmanız önemli değildir.
Hemen hemen hepsini duymuştum işsaretledim :)
Son 3 sene içerisinde yapmış olduğunuz kıtalararası uçuşlarınızda hangi havayollarını tercih ettiniz?
Türk Havayolları /Turkish Airlines
Son 3 sene içerisinde yapmış olduğunuz kıtalararası uçuşlarınızda kullandığınız havayollarından hangilerini 2 kereden fazla tercih ettiniz?
Türk Havayolları /Turkish Airlines
Gelecek 1 yıl içerisinde listede görmüş olduğunuz hangi havayolları ile kıtalararası uçuş yapmayı düşünürsünüz?
Hemen hemen hepsini seçtim :)[/spoiler]

Diye gidiyor bol şanslar;

hakanatik01

http://www.clixsense.com/en/Offers-OfferToro
3 tane video varmış 0,01lik günlük bonus için isteyen bir bakabilir ;)

Elektronick