Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frmdls

Selamlar, Allah rızası için biri akıl versin. Karşıma bir çok anket çıkıyor. Yaşımı ülkemi seçiyorum sonra diyor ki size uygun anket bulamadık :( ne yapmalıyım.

halibo

Alıntı yapılan: frmdls - 26 Kasım 2014, 10:33:35
Selamlar, Allah rızası için biri akıl versin. Karşıma bir çok anket çıkıyor. Yaşımı ülkemi seçiyorum sonra diyor ki size uygun anket bulamadık :( ne yapmalıyım.
anket olmadığı zaman genelde bende bilgi giriyorum size uygun anket yok diyor, ama surveys bölümünde 1 yazdığı zaman anket çıkıyor, bu sabah survey1 yazıyordu anket 1.33 dolarlık tı tıkladım anket yeterli sayıya ulaştı yazdı kapattı, böyle zaman da genelde teselli anketi çıkıyor tekrar girdim 0.85 lik sigorta anketi çıktı tamamladım, birde toluna ile bağlantını tesbit edince anket gelmiyormuş

hakanatik01

Anket biraz şansla da alkalı olabiliyor frmdls girmiş olduğun profil bilgileride önemli oluyor anketlerin gelmesiyle ilgili olarak yabancı ülkedeysen de daha çok anket alırsın birde o var :) Gene iyi ama seni başından atıyor  çoğumuzu yarım saat uğraştırıyor yapıyorsun tam sona yaklaşıyorsun kriterlere uygun değilsin diyor atıyor daha bunlarda gelebilir başına
Örnek burdaki arakdaşlarımızın yaşadığı gibi %44te sebebsiz yere donmuş anket ;
http://www.gelirkapisi.com/clixsense/clixsense-offers-uyarisi/msg215755/#msg215755

frmdls

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 26 Kasım 2014, 11:59:32
Anket biraz şansla da alkalı olabiliyor frmdls girmiş olduğun profil bilgileride önemli oluyor anketlerin gelmesiyle ilgili olarak yabancı ülkedeysen de daha çok anket alırsın birde o var :) Gene iyi ama seni başından atıyor  çoğumuzu yarım saat uğraştırıyor yapıyorsun tam sona yaklaşıyorsun kriterlere uygun değilsin diyor atıyor daha bunlarda gelebilir başına
Örnek burdaki arakdaşlarımızın yaşadığı gibi %44te sebebsiz yere donmuş anket ;
http://www.gelirkapisi.com/clixsense/clixsense-offers-uyarisi/msg215755/#msg215755

:) 2 gün önce bende orada takılmıştım. bu zamana kadar sadece 1 kere anket yaptım (0,5$) başka da gelmedi :( hep uygun değilsiniz deyip deyip duruyor.

ikose

Alıntı yapılan: frmdls - 26 Kasım 2014, 12:10:20
:) 2 gün önce bende orada takılmıştım. bu zamana kadar sadece 1 kere anket yaptım (0,5$) başka da gelmedi :( hep uygun değilsiniz deyip deyip duruyor.
[spoiler]Anketlerin %80 ni tam zamanlı çalışanlara, kazancı aylık 3,000Tl den fazla olanlara , 2 çocuk 18 yaş altı ( biri erkek , biri kız ) olanlara
yaşı 30 üstü olanlara , büyük şehirlerde olanlara ( fazlaca alışveriş merkezi olduğundan ) geliyor..
İlk sorularda  .... sektörlerde çalışan yakınınız varmı sorusuna kesinlikle Hayır cevabı vermelisiniz.
Örnek olarak => Anket konusu  yukarıda Hakan Modumun bahsettiği seyahet anketi olsun..
Ben son 1 yılda iş gezisi dışında yurt dışına çıkmadım dedim.
1 yıl içinde çıkmayı düşünüyormusunuz sorusuna evet dedim.
3 ülke belirtin dedi ( seçenek vererek. )
Şans bu ki seçtiklerimin arasında Kore vardı ve anket Kore ile ilgili çıktı..
Bu sıraladıklarıma göre profil bilgilerini dolduranlar anketi alıyorlar.
Birde tolunan gelen anketlerde, birde Toluna üyeliğiniz varsa aynı mailde çoğunlukla atılıyorlar..[/spoiler]

Coulers79

Samplicio'da 1.63$'lık anket var. Takip edilen yerlerde son seçeneğe haftada birden az dedim atıldım.

illisionist

"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

dejavultraslan

Alıntı yapılan: Coulers79 - 26 Kasım 2014, 23:51:28
Samplicio'da 1.63$'lık anket var. Takip edilen yerlerde son seçeneğe haftada birden az dedim atıldım.
bende karışık hergün-haftada 1 yaptım atıldım (sinir)

sopcastsports

Tamamladım anketi

[spoiler]24,E,Istanbul, Haftada 4-5 gün takip ediyorum dedim[/spoiler]

leprechaun

bende tamamladım ama hesaba yansımadı neden böyle oldu anlamadım