Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dejavultraslan

Alıntı yapılan: Elektronick - 27 Kasım 2014, 21:51:30
bende indirdim kayıt derken email istiyor onu girdim ama şuanda anket falan gelmedi ve nereye anket geldigini söylermisiniz
not : bende gfk küçük bir pencere çıkıyor o kadar
hocam verdiğiniz eposta adresine geliyor.ben dün kaydettim,bugün geldi anket.

Elektronick

Alıntı yapılan: dejavultraslan - 27 Kasım 2014, 22:02:02
hocam verdiğiniz eposta adresine geliyor.ben dün kaydettim,bugün geldi anket.
teşekkürler dejavu  :)

dejavultraslan

0,85 opinionworld, bireysel emeklilikle ilgili anket var.yarısında kota doldu diye attı (sinir)
[spoiler]başta ing'yi seçin[/spoiler]

omar33

Alıntı yapılan: dejavultraslan - 28 Kasım 2014, 16:06:23
0,85 opinionworld, bireysel emeklilikle ilgili anket var.yarısında kota doldu diye attı (sinir)
[spoiler]başta ing'yi seçin[/spoiler]

Ben az önce tamamladım.Seni beğenmemişler galiba ;)  tokenads ssı anket var televizyonda neler izlediğinizle ilgili.Seçtiğim programları beğenmediler atıldım  *)

Bu arada gfk dan 2 euroluk anket maili geldi tamamladım.Önümüzdeki günlerde paypala yatıracaklarmış.Parayı alırsam haber veririm  ($$)

dejavultraslan

samplicious 1,09$ anket mevcut 10dk sürmedi,tamamlandı ($$)
[spoiler]lenovo ile ilgili,hp ve lenovodan yürüdüm,tamamlandı  :D [/spoiler]

leprechaun

Arkadaşlar tokenads anket var tamamladım anketin sonunda
gfk monitor diye bir program download ettirdiler ödülü almak için mecburen indirdim ama ne işe yarıyor bilmiyorum

ikose

2,33$ anket

[spoiler] 10 yaş erkek çocuk + 8 yaş kız çocuk + 18 üstü erkek çocuk  dedim atılmadım, daha ne olsun her çeşidi var işte  :DD
sanırım küçük çocuk istiyorlar , yada hamile olmanızı   :DD[/spoiler]

Elektronick

Alıntı yapılan: leprechaun - 01 Aralık 2014, 02:43:54
Arkadaşlar tokenads anket var tamamladım anketin sonunda
gfk monitor diye bir program download ettirdiler ödülü almak için mecburen indirdim ama ne işe yarıyor bilmiyorum
bu gfk monitor bir acayip program acık kaldıgı sürece anket yolluyorlarmıs sanırım 2 ay acık kalcakmıs 2 anket tamamladım ama ödeme falan gelmedi alan varmı yoksa sonundamı para vercekler arkadaslar :)

Elektronick

Öncelikle yukarıdaki gfk monitör kullananlar yorum atarsa iyi olur arkadaşlar  ;)

toluna 1.33$ anket var spor malzemeleri üzerine çok şık işaretlesemde attı siz hepsini işaretleyin bence  :m

dejavultraslan

Alıntı yapılan: Elektronick - 05 Aralık 2014, 22:56:23
Öncelikle yukarıdaki gfk monitör kullananlar yorum atarsa iyi olur arkadaşlar  ;)
ödeme 2 ay sonunda olacak anladığım kadarıyla.ben eklentiyi kurduktan sonra 2lik anketin dışında 2 anket daha geldi.araştırma anladığım kadarıyla bir beyaz eşya firmasına ait,çünkü başta buzdolabı,bulaşık makinesi vs. hangisini seçtiyseniz devamı o yönde geliyor anketlerin.mesela eklentiyi kurmadan önceki ankette ben buzdolabı ve bulaşık makinesi almayı planlıyorumdan gittim,daha sonraki anketler makineyi aldınızmı,alma sürecindeki araştırmanız nasıl gidiyor şeklinde oldu.eklentide internetten beyaz eşya markaları veya alışveriş sitelerine girip araştırma yapıp yapılmadığına yönelik olduğunu düşünüyorum.şuan için bekliyoruz bakalım yeni anket gelecekmi  (spk)