Clixsense Offers Uyarısı

Başlatan Coulers79, 09 Ocak 2014, 11:44:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Varda siz online değilsiniz :) Uyarı için teşkkürler ama ,cevapları yazsanız daha mantıklı olabilir böyle durumda siz olursunuz onlar olmaz onlar olur siz olmazsınız değil mi :)
Direkt destek verelim :PP
Aynımıdır bilmem bana bakü olmipiyatları gelmiş 3,5-4 dk sürdü ;

[spoiler]erkek
35-49
Spor karşılaşmalarına ne sıklıkla gidersiniz?
Ayda en az bir kere
Aşağıdaki medya kanallarından hangilerini spor etkinliklerini takip etmek için kullanırsınız?
TV internet
2015'de yapılacak Avrupa Oyunlarına ev sahipliği yapacak şehrin adını söyleyebilir misiniz?
Bakü
2015'de yapılacak ilk Avrupa Oyunlarına aşağıdaki şehirlerden hangisinin ev sahipliği yapacağını söyleyebilir misiniz?
Bakü
Bu logoyu daha önce gördünüz mü?
evet
Nerede gördünüz?
Tv ve diğer siteler
Avrupa Oyunları nasıl bir etkinliktir?
Çoklu
"İlk Avrupa Oyunları 2015 yılında Azerbaycan'ın Bakü şehrinde yapılacaktır"
Katılıyorum,heycanlıyım,

Her zaman bunun çok iyi bir fikir olduğunu düşünmüştüm ve halen de düşünüyorum
Bakü 2015 Avrupa Oyunlarına nasıl dahil olacaksınız?
evde :)
Son bir ay içinde, aşağıdakilerden herhangi birinde Bakü 2015 Avrupa Oyunları ile ilgili herhangi bir reklam veya tanıtım gördünüz veya duydunuz mu ?
hepsine hergün dedim

Bakü 2015 Avrupa Oyunları ile ilgili gördüğünüz ve/veya duyduğunuz tüm tanıtımları düşünün.
Aşağıdaki ifadelerden HANGİSİ sizin için EN geçerlidir?
Olumsuzdan çok olumlu tanıtım
Bakü 2015 Avrupa Oyunlarıyla ilgili olarak, kendinizi kişisel bazda aşağıdakiler hakkından ne kadar bilgilendirilmiş hissediyorsunuz
Yeterli bilgi aldım
Düzenli e-posta güncellemeleri alarak, Bakü 2015 Avrupa Oyunları hakkında en son haberleri, film kliplerini ve diğer bilgileri almak için kayıt olmak ister misiniz?
Evet
Aşağıdaki spor etkinliklerinden hangilerinin 2015 Avrupa Oyunlarında yer alacağını biliyor musunuz?
rastgele seçin;
Bakü 2015 Avrupa Oyunlarında bir etkinliğe katılma olasılığınızı nasıl görüyorsunuz?
ne olası ne değil
İlk Avrupa oyunlarının ne zaman yapılacağını biliyor musunuz?
haziran 2015
'İlk Avrupa Oyunları Haziran 2015'de Azerbaycan'ın Bakü şehrinde yapılacaktır' Avrupa Oyunlarının açılış seremonisinin Temmuz 2015'in kaçında olacağını biliyor musunuz?
bilmiyorum
Avrupa Oyunlarının kapanış seremonisinin Temmuz 2015'in kaçında olacağını biliyor musunuz?
bilmiyorum

1'in "Hiç bilgim yok" ve 7'nin "Kesin olarak biliyorum" anlamına geldiği 1'den 7'ye kadar uzanan bir ölçek üzerinde, aşağıdakilerden her biri için ne kadar bilgi sahibi olduğunuzu belirtir misiniz?
rastgele seç
Aşağıda 2015 Avrupa Oyunları ile ilgili ifadelerin yer almaktadır. Aşağıdaki ifadelerin her birine ne derece katılıp katılmadığınızı belirtir misiniz?
Ne katılıyorum ne de katılmıyorum
Aşağıda diğer kişilerin Bakü 2015 Avrupa Oyunlarına gitmeyi neden düşünmediklerine dair sebeplerin bir listesi bulunmaktadır. Sizinle ilgili olabilecek sebepleri işaretleyin.
Tvden izleyeceğim
Bakü 2015 Avrupa Oyunlarına bilet almakla ne kadar ilgileniyorsunuz
biraz ilgileniyorum
Bakü 2015 Avrupa Oyunları için biletinizi nasıl almayı tercih edersiniz?
Tercih yok
Yakında gerçekleşecek aşağıdaki etkinlilerin her biri için ne kadar heyecanlısınız?
2015 Avrupa Oyunları             
2015 UEFA Şampiyonlar Ligi dışındakilere biraz bunlar çok heycanlıyım
Hangi sıklıkla yurt dışına tatil amaçlı seyahat yapıyorsunuz?
iki yılda 1
Yurt dışına gittiğinizde en sık ne tür tatil yapıyorsunuz?
Tur safari
Tatildeyken aşağıdakilerden hangisi sizin için hoşça vakit geçirme etkinliğidir?
Çevre gezileri
Tatile genellikle kiminle birlikte çıkarsınız?
eşiniz
1'in HİÇ ÖNEMLİ DEÐİL ve 5'in ÇOK ÖNEMLİ anlamına geldiği, 1'den 5'e kadar uzanan bir ölçek üzerinde, aşağıdaki haber kaynaklarının her biri, tatil yöresi seçim kararınızda ne derece önemlidir?
hepsine Ne önemsiz ne de önemli
1'in HİÇ ÖNEMLİ DEÐİL ve 5'in ÇOK ÖNEMLİ anlamına geldiği, 1'den 5'e kadar uzanan bir ölçek üzerinde, aşağıdaki nedenlerden her biri, tatil yöresi seçim kararınızda ne derece önemlidir?
hepsine Ne önemsiz ne de önemli

1'in HİÇ ÖNEMLİ DEÐİL ve 5'in ÇOK ÖNEMLİ anlamına geldiği, 1'den 5'e kadar uzanan bir ölçek üzerinde, aşağıdakilerden her biri, seyahat edeceğiniz yeri etkilemede ne derece önemlidir?
Tatildeyken nerede kalmayı tercih edersiniz?
Otel veya tatil köyü
Genel olarak, uçak bileti için kişi başı ne kadar harcarsınız/harcamaya hazırsınız?
252-850
Gideceğiniz yere ulaşmak için uçakta ne kadar zaman geçirmeye hazırsınız?
3-4 saat
Medeni durumunuz nedir?
evli
Evinizde sizinle birlikte yaşayan çocuğunuz var mı?
5-11 arasında
,Brüt hane halkı geliri, ücret, maaş veya kira geliri dahil olmak üzere tüm kaynaklardan elde edilen, vergi kesintisi yapılmadan önceki gelirdir. Hanehalkı ile siz, sizinle birlikte yaşayan eşiniz veya partneriniz veya sizinle birlikte oturan diğer yetişkin akrabalar kastedilmektedir. Bir apartman dairesini paylaşıyorsanız sadece kendi gelirinizi dahil edin.
7001-15000

Tamamlamış olduğunuz en yüksek eğitim derecesi nedir?
lisans
Mesleğiniz nedir?
orta düzey yönetici
Thank you! There's just one more step before getting paid...
Congratulations!
You have successfully completed that survey.[/spoiler]

hakanatik01

2 anket vardı opinion 0,85 toluna 1,33 ;tolunayı yanlışlıkla kapadım yahu :D
Diğerini TV izleme olan anketti Şu saatler arasında ne izlediniz olan  ilginçtir tüm cevaplarım yanlıştı genede tamamlandı :)

[spoiler]1986 / İzmir/ Erkek
Saatlerde hepsini seçtim tüm programları izledim dedim,Araba modern binalardan sonra nerde geziyor dedi ,karlı dağlar dedim (tutmadı ) :D sonra hangi marka arabaydı dedi (fiat 500) dedim oda tutmadı sanırım :D ama atmadı anketten ,anket wolkswagene döndü 1-2 soru sorup bitirdi [/spoiler]

gsliali30

opion beni sevmiyor heralde bana hiç anket çıkmıyor bakıyorum hep boş :( 1.33 anketi yaptım bugün giriş için 2 ve 9 yaşında çocuğum var diyin ankete alıyor

Elektronick

bu toluna anket ne iş anladım anketin ortasında gereksiz yere attı :(

memo87

Alıntı yapılan: Elektronick - 13 Şubat 2015, 18:16:04

Ne dedin de attı hocam, ben tamamladım. Giriş bilgilerinde 0-5, 6-8, 12-14 çocuk dedim hedef kitlesi zaten 6-14 yaş arasıymış. Evde de normal yayın, internet, ücretli uydu var dedim devam etti. Disney Channel ve CartoonNetwork üzerine anketti. Belki gene çıkar.

Elektronick

Alıntı yapılan: memo87 - 13 Şubat 2015, 18:56:35
Ne dedin de attı hocam, ben tamamladım. Giriş bilgilerinde 0-5, 6-8, 12-14 çocuk dedim hedef kitlesi zaten 6-14 yaş arasıymış. Evde de normal yayın, internet, ücretli uydu var dedim devam etti. Disney Channel ve CartoonNetwork üzerine anketti. Belki gene çıkar.
Aynen yaptım attı belkide kota dolmuştur

Elektronick

Evet Opinion World 0.85$ Gfk anketi biraz önce tamamladım anket teknolojik aletler hakkında uzun bir anket evli ve çocuklu olun 2ad yaş 36 dan yukarı tam zamanlı çalışan ve çok seçenek seçin devam edin :D

ikose

Alıntı yapılan: Elektronick - 13 Şubat 2015, 18:16:04
ben sonuna kadar götürdü..
Cevplanacak soru kalmamıştır dedi
anketi bitirdi çıktım
ne Pendingte bekleyenim var nede hesabıma geçen..
görüntüleri Ticket attım bende..

Elektronick

ikose herhalde kota doldugu zaman böyle yapıyor bende düzgün yaptıgım halde attı :)

ikose

Şimdi girip ticket ıma baktım oda gözükmüyor..
uğraşamıycam valla..
bu seferde böyle olsun diycez yapacak bir şey yok.. :X