Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Ocak 2014, 18:17:38
verilecek probux reklamında 1/3 ünü clixsense ve 2/3 ünü zapbux için istiyorum ayrıca bilginiz olsun  :)
Hocam pro reklamı içn siz 1-2 yi neobux için istemiştiniz ??  .
http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/sitelerinize-ref-kazanmak-icin-reklam-kampanyasi/60/

1.sayfadaki 1. mesajı sürekli güncelliyorum oradan bakabilirsiniz.. arkadaşlar slotlara

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ırmakk - 17 Ocak 2014, 19:09:31
Hocam pro reklamı içn siz 1-2 yi neobux için istemiştiniz ??  .
http://www.gelirkapisi.com/diger-teklifler/sitelerinize-ref-kazanmak-icin-reklam-kampanyasi/60/

1.sayfadaki 1. mesajı sürekli güncelliyorum oradan bakabilirsiniz.. arkadaşlar slotlara

evet öyle yapmıştım ve hala geçerli :) 1 kişi 1 den fazla slot alamıyormu acabaa ???  alınabiliyorsa 3 slot almış oluyorum.
alınamıyorsa sadece neo geçerli olur :y

hatta en alttaki şuan boşta olan 3 slotuda alabilirim veriyorsan :D

ýrmakk

Yok hocam alabilirsiniz tabiki. ben unutmus olabilirsiniz diye hatirlatmak istedim. Dukkan sizi hocam isteyin yeter

bilalyuzugullu

e aldım o zaman :D kapat sen tükkanı o vakit :D bilgileri yollarım hafta sonu. ama kötü haber payza yok :(
ben paypal yollayabilirim ancak, sende umarım payza vardır yeterince :) eğer ok ise bilgi verirsen sevinirim :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Ocak 2014, 21:05:31
e aldım o zaman :D kapat sen tükkanı o vakit :D bilgileri yollarım hafta sonu. ama kötü haber payza yok :(
ben paypal yollayabilirim ancak, sende umarım payza vardır yeterince :) eğer ok ise bilgi verirsen sevinirim :)
Peki o zaman siz nasıl isterseniz :) yeterince payza var hocam bana da paypal lazım  zaten. :)

bilalyuzugullu

ok ben yolluyorum o zaman aynı hesaba paypalları :) bilgileride pm le atarım; sen uygun olduğunda hazırlayıp verirsin yayına :)

aldım alttaki 3 slotuda o zaman :D toplam 6 slot oldu :y

ýrmakk

Tamam hocam. acelesi yok paypalın hocam. uygun olduğunuz zaman gönderebilirsiniz. Reklamı yetiştirebilirsem pazartesi veririm yetişmezse salı sabahı inşallah. Slotları aldığınız için teşekkürler. 

Slotlarımız dolmuştur. :) ilgi için teşekkürler (k)

ýrmakk

Arkadaşlar yetiştirebilirsem probux reklamını bugün başlatmayı düşünüyorum. Bilgilerinizi kontrol edin. Eklemek istediğiniz varsa bildirin.   Blog>>>>  http://newpayingptcsite.blogspot.com/

Edit: Açıklama kısımlarını henüz düzenlemedim. SLOTLAR
PROBUX REKLAMI KATILIMCILARI
11 = Irmakk  OJooo
12 = Bilalyuzugullu Neobux
13 = Bilalyuzugullu  Clixsense

21 = Unuversitely76 Noulinx
22 = Ballondor Clikit
23 = Bilalyuzugullu Zapbux

31 = Bilalyuzugullu Drclix
32 = Bilalyuzugullu Winnersbux
33 = Bilalyuzugullu Silksbux

ballondor

elinize sağlık :)

[spoiler] (gyk) bilal hocam bu reklam organizasyonuna bizi de kattığınız için teşekkürler (gyk)

(yvr) (yvr)[/spoiler]

paragelsinde