Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Arkadaşlar reklamımız az önce bitti. umarım herkes memnun kalmıştır sonuçlarından. İstatistiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ben kendi açımdan memnun kaldım. benim istatistiklerim;

Blog 170 bin hit almış
Ojooo'ya 90 Dr gelmiş 28 tanesi tıklamamış.

6il9in

13 - ZapBux - 19 DR Gelmiş. 9 tanesi tıklamamış. Bakalım bundan sonraki süreçte ne olacak ?

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilqin - 16 Ocak 2014, 13:39:07
13 - ZapBux - 19 DR Gelmiş. 9 tanesi tıklamamış. Bakalım bundan sonraki süreçte ne olacak ?
Bilgin gerçekten mi? Ama zapbux çok eski bir site değilki bu kadar az gelmemesi gerekirdi. :S

bekeli

3. sıra 1. sütun OptiBux'a 26 DR gelmiş.

Kaçının tıkladığının / tıklamadığının ne önemi var. Bugün tıklayan yarın tıklamayabilir yada tam tersi bugün tıklamayan yarın tıklayabilir.

Teşekkürler @ırmakk ;)

universitely76

2/1 Noulinx'e 44 tane gelmiş, ben de bakmadım tıklayanlara.. ama normalde 35-40 arası seyreden DR istatistiklerim (26 DR) dün 100'ü bulmuştu..

Emeğin için teşekkürler Irmak :)
Şu sıra imzasız'ım...

ýrmakk

Alıntı yapılan: bekeli - 16 Ocak 2014, 13:43:06
3. sıra 1. sütun OptiBux'a 26 DR gelmiş.
Kaçının tıkladığının / tıklamadığının ne önemi var. Bugün tıklayan yarın tıklamayabilir yada tam tersi bugün tıklamayan yarın tıklayabilir.
Teşekkürler @ırmakk ;)

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Ocak 2014, 14:01:01
2/1 Noulinx'e 44 tane gelmiş, ben de bakmadım tıklayanlara.. ama normalde 35-40 arası seyreden DR istatistiklerim (26 DR) dün 100'ü bulmuştu..
Emeğin için teşekkürler Irmak :)

Bende sizlere teşekkür ederim. hayırlı olsun DRleriniz bol bol tıklasınlar inşallahh

Calyente

Ben anlamadım.. bana 2 tane geldi sadece daha önceki reklam verişimde 8 tane gelmişti  :'(

Refleriniz hayırlı olsun arkadaşlar!!  (p) (p)

EDIT: Min. Payout'u hiç değiştirmeyecektim  :D :P

ýrmakk

Alıntı yapılan: Calyente - 16 Ocak 2014, 15:59:20
Ben anlamadım.. bana 2 tane geldi sadece daha önceki reklam verişimde 8 tane gelmişti  :'(

Refleriniz hayırlı olsun arkadaşlar!!  (p) (p)

EDIT: Min. Payout'u hiç değiştirmeyecektim  :D :P
Sana da hayırlı olsun Calyente. Clixsensenin hergün reklamı yapılıyor üstelik sadece neodada değil. Baya da eski bir site herhalde üye olmayan çok az kişi vardır. Üzgümüm gönlüm isterdi ki daha çok gelsin :S
Edit: Min. payoutla ilgisi varmı bilmem ama her işte bir hayır vardır. :)

Calyente