Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

Geçmiş olsun ırmakk. Senin elinde olan birşey değil, bu yükün altına hepimiz girdik sonucuda sadece seni değil hepimizi bağlar. İade felan yok ;)

tolgacan86

Ayrıca için rahat etsin diye söylüyorum, TR saati ile gece 05:30 da Ref gelmiş bana blogundan ;)

ýrmakk

Alıntı yapılan: Tolga Can - 22 Ocak 2014, 10:25:19
Ayrıca için rahat etsin diye söylüyorum, TR saati ile gece 05:30 da Ref gelmiş bana blogundan ;)
Gerçekten mi? Bu gerçekten biraz daha rahatlattı içimi.
Biraz daha düşündüm de galiba bu bloğun spam olarak işaretlenmesinin sebebi gelen hit olmaya bilir emin değilim. ???
Dün bloğun Crohome-Firefox uyumunu yapmak için blogger hesabıma FFden girmek istedim. Crhomeyi kapatmıştım ama hesaptan çıkış dememiştim. FF de açtığımdaysa bloggerımı. Bu alanı göremezsiniz dedi. Ben de crhomedeki hesabı kapattım (çıkış yaptım) sonra çerezleri temizleyip tekrar FFye giriş yaptım ama yine aynı uyarıyı verdi. (Google'yi kim kandırabilmiş ki (sinir).) Gmailimi açtı ama bloggera erişmeme izin vermedi. Bende vaz geçtim. Sonra Crhomeden yine açıp düzenlemelerime devam ettim.
Bloğun kaldırılmasında bunun bir etkisi varmı bilmiyorum. Belkide nedeni budur, kendimi kötü hissediyorum.  :( :S
İade meselesini konuşuruz. İade isteyen olursa iade ederim iade istemezseniz ben bir hal çaresine bakarım.

FilmsizKalma

Suçu kendinde arama. Geçmiş olsun. Yukarıdaki dediklerinle alakası yok kapatilma nedeninin.

ikose

Geçmiş olsun Irmakkk tamda neo reklamı verecektin, kahroldum ha şimdi..  :S

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Ocak 2014, 10:45:50
Suçu kendinde arama. Geçmiş olsun. Yukarıdaki dediklerinle alakası yok kapatilma nedeninin.
Sağol Filmsizkalma.  İnşallah öyledir
Alıntı yapılan: ikose - 22 Ocak 2014, 10:47:29
Geçmiş olsun Irmakkk tamda neo reklamı verecektin, kahroldum ha şimdi..  :S
Teşekkürler modum. Neoda reklamı vercem yine vazgeçmiş değilim. Bir önceki neo reklamında problem çıkmamışt ki 170 bin küsür hit almıştı.  Ben hem neo hem pro reklamında aynı bloğu kullandım. belki ondan da olabilir. Bilemiyorum ki işte, :S Ama deneyeceğim yine,
Yeni bir blog adresinden vericem. 2014 model 0 kilometre bir blogdan. Sorun olmaz inşallah yine neoda

ikose

Alıntı yapılan: ırmakk - 22 Ocak 2014, 11:03:44
Teşekkürler modum. Neoda reklamı vercem yine vazgeçmiş değilim. Bir önceki neo reklamında problem çıkmamışt ki 170 bin küsür hit almıştı.  Ben hem neo hem pro reklamında aynı bloğu kullandım. belki ondan da olabilir. Bilemiyorum ki işte, :S Ama deneyeceğim yine,
Yeni bir blog adresinden vericem. 2014 model 0 kilometre bir blogdan. Sorun olmaz inşallah yine neoda
E şimdiden hayırlı olsun diyelim o zaman, sorun olursada napalım diycez, korkunun ecele faydası yok ırmak..
ya kapatılırsa ya böyle olursa diye reklammı vermiycez dimi ama :g

FilmsizKalma

tolgacan86

ırrmakk bencede acele etme. Bloggerların kapatılmasında birkaç etken var.

Birincisi aldığı hitteki dengesizlik, yani bir gün 100.000+ hit alırken reklam bitince öbür gün 0 kişi olunca sorun oluyor.

İkincisi yeni açılan blogların yine aniden yüksek hit alması dikkat çekiyor.

Bunların hepsi şunu gösteriyor aslında, blogger bu şekilde sahte hit istemiyor. Bunun olduğunu anladığı zamanda kapatıyor blogu. Geçen sene (belki biraz daha eski olabilir) benimde 2 blogum kapatılmıştı.. Ama ondan sonra açtığım blogda bir sene boyunca milyonlarca hit almama rağmen sorun olmadı, halen açık durumda kullanmasamda ;)

Tabi karar senin..

ýrmakk

Anlıyorum ve haklısınız da.
Ben sadece o reklam için demiştim. Zira slotlar satıldı. Hava da kalacak böyle olunca. Slot alan arkadaşlara sorarım. Karar onların. Vermeyelim derlerse bencede sorun yok. Verelim derlerse de elbetteki bana düşeni yaparım. Ben arkadaşlar slotu aldı şimdi vermiyorum demek te istemiyorum. Vermeyelim onlar desinler sorucam onlara neyi uygun görürlerse artık .....
Mevlana'ya sormuşlar ya bilirsiniz,,, " Mevlana da demiş bardak kırıldı diye su içmekten vazgeçtin mi"