Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 14 Ocak 2014, 14:36:43
Reklamın iyisi kötüsü olamz derseniz bence ellemeyin :P yüksek cashout refte kaçırabilir  :P reklma veren çoğuda zaten kendi ödeme kanıtlarını kullanmıyorlar oda bir strateji sonuçta yüksek miktarlı ödeme kanıtı koyarlar ki dikkat çeksin v.b. gibi ;
Çok yüksek rakamlar eklemedim. Orta halli bir rakam çıktı ortaya. Başkasına ait kanıtlar olabilir ama sitenin de ödeme yaptığına dair kanıtlar neticede bence hiç olmamasından iyidir. Çok eklemedim zaten.

Bu arada bloğu tamamladım. Başka bilgi ekletmek isteyen veya düzeltme yaptırmak isteyen arkadaşımız varsa yazsınlar. site açıklaması mesela ben kafama göre birşeyler yazdım (turuncu işaretliler). Beğenmeyen eksik bulan önemli bir şey daha ekletmek isteyen arkadaşlarım belirtin lütfen.  http://vdels.blogspot.com/

Calyente

Clixsense için ELİTE in ''İ'' si ''I'' olarak düzeltilirse sevinirim.  :) Birde Min. Payout'u düzeltsek mi? kararsız kaldım :D

ýrmakk

Arkadaşlar neobux reklamı hala onaylamadı galiba bizim reklam yarın gösterimde olacak.
Ticket attım. onaylarmısınız diye.
şöyle bir cevap geldi. Benim anladığım 19 saat bekle gibi bişi. sizde bakarmısınız
[spoiler]Hello.
The 24 hours waiting period (as explained in the click packs' purchase page) hasn't still passed.
There's still 21 hours left for the fixed exposure pack to be credited to your account and 19 hours for the click pack..

Best regards,
Christopher H.
NeoBux Support [/spoiler]

FilmsizKalma

ırmak cnm pm dede söyledim . Reklamını onaylamış. Satın aldığın clicği onaylamamış. Bunun için o süre geçene kadar beklemelisin :)

ýrmakk

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 14 Ocak 2014, 15:30:53
ırmak cnm pm dede söyledim . Reklamını onaylamış. Satın aldığın clicği onaylamamış. Bunun için o süre geçene kadar beklemelisin :)
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 14 Ocak 2014, 15:30:53
Otomatik olan o değilmiydi zaten :) parayı mı görmedi acaba diye düşünmüş onun için ticket atmıştım. Keşke dün alsaymışım paketi. 24 saat geçme zorunluluğunu bilmiyordum :( Neoda ilk defa reklam veriyorum bilemedim.

bekeli

Neo'da fixed reklam verme şekli yeni değişti zaten.
Normalde ödemeyi yapıp attıkları maile cevap atıyorduk. Yarım saat sonra reklamı aktifleştiriyorlardı.
Şimdiki sisteme yeni geçildi.

richman

Yav arkadaş 1 haftadır biri çıksada blog reklamı verse diyorum 1. slot 1. sırayı alıcam diyorum konuyu 2 gün sonra görüyorum slotlar bitmiş bile :'(

ElisaMcCline

Irmak Silksbux ta da değişiklikler var, PM le gönderiyorum :) Sitenin bilgilerini rastgele girdiğini yazmışssın zaten :)
Yeni ödeme kanıtını da az önce göndermiştim :)

6il9in

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 14 Ocak 2014, 17:06:26
Irmak Silksbux ta da değişiklikler var, PM le gönderiyorum :) Sitenin bilgilerini rastgele girdiğini yazmışssın zaten :)
Yeni ödeme kanıtını da az önce göndermiştim :)

Hocam site Silkselediniz millete kalmıcak bişey  :))

ýrmakk

Alıntı yapılan: richman - 14 Ocak 2014, 16:59:47
Yav arkadaş 1 haftadır biri çıksada blog reklamı verse diyorum 1. slot 1. sırayı alıcam diyorum konuyu 2 gün sonra görüyorum slotlar bitmiş bile :'(
Richman bir kaç gün sonra Probux reklamı vermeyi de planlıyorum istersen ilk mesaja bir göz at
Şuan sadece 1-1 ve 2-1 nolu slot rezerve edilmiş durumda. uygun görürsen 1-2 slotu alablirsin.  Neobux reklamı için üzgünüm. :(