Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Coulers79

Yemekle aram olmasada tarhana çorbası bu zamanlarda iyi geliyormuş.

ýrmakk

Merhaba arkadaşlar nasılsınız, umarım herkes iyidir. Bir 10 gün kadar yoktum. Çok ilginçtir sadece 10 gün yoktum ama bana baya uzun geldi bu süre sanki aylar geçmiş gibi hissediyorum kendimi. BEn yokken konuma hiç iyi bakmamışsınız  (zopa) baya gerilemiş tozlu sayfalar arasında kaybolmuş  :D Konunun şöyle bir tozunu alayım dedim ve konuyu hortlatıyorum (prt)  Neyse sadede geleyim,

Arkadaşlar en son verdiğimiz Probux reklamı daha başlamamışken (sağolun konuma ilgi gösterdiniz ve) yeni bir neobux reklamı planlamıştım ve hatta aynı gün slotlar dolmuştu. Ancak hatırlarsanız Probux reklamı gösterimdeyken blogger bloğumu kaldırmıştı. Hem rahatsızlanmam nedeniyle hemde bloggerın bloğu kaldırma riski nedeniyle cesaret edemem nedeniyle NEOBUX reklamını verememiştim. Ancak bu reklamı verememek böyle askıda bırakmak beni çok rahatsız etti. istirahatim boyunca bunu düşündüm ve bir çözüm bulmaya çalıştım. Bu reklamı kendi bloğumda verme riskini göze alamayacağıma karar verdim. Bu nedenle Cihan77 arkadaşımızla bir dizi görüşmelerde bulundum ve kendisi bu konuda bana yardımcı olmayı kabul etti.
Cihan arkadaşımız sitesini ( http://www.topptc.eu/ ) sadece Neobux reklamına özel olarak kullanmamıza izin verdi.  Kendisine buradanda tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Arkadaşımızın sitesi 3 sütun 18 slottan oluşuyor. Benim bloğum da toplam 9slot vardı. Bu nedenle ilk dokuz slot (Daha önceden belirlendiği şekilde) doldurulacak ve kalan diğer 9 slotta satışa sunulacaktır. Slot ücretleride yeni bir değerlendirilmeye tabi tutulacaktır.

Arkadaşlar öncelikle; Neo reklamı planlandı ama aradan baya uzun bir süre geçti. sitelerinizden scam olan olabilir ödeme yapmayan olabilir Dr ihtiyacınız kalmamış olabilir, reklam vermek istemeyebilirsiniz velhasılkelam Durumlar değişmiş olabilir onun için, daha önce neo reklamı için slot alan arkadaşlarımızdan, sitesini değiştirmek veya reklamdan ayrılmak isteyen varsa bildirsin.  öncelikle bunu halledelim.

Daha önce belirlendiği üzere slot durumları şu şekilde idi. Öncelikle listedeki 6 arkadaşımızdan cevap bekliyorum. bu slotları çözelim, Reklamdan ayrılan arkadaşım olursa boşalan slot/ları ve diğer 9 slotu da satışa sunacağım.
NEOBUX REKLAMI KATILIMCILARI
11 = Enderege  OJooo (ok)
12 = Bilalyuzugullu Clixsense
13 =Irmakk  (?)

21 = Bilalyuzugullu Probux
22 = Ballondor Clikit
23 = Elisamccline Silksbux

31 = İkose Winnersbux ClixBB (ok)
32 = Tolga Can Optibux (ok)
33 = Bilalyuzugullu Bexbux
____________________________________________________________________________________________________

41 = Tolga Can Donclix
42 = Tolga Can BuxP (?)
43 = Ptconur  Daclix

51 = Boş
52 = Cihan77 Swordbux
53 = Boş

61 = Fkork Ptcsolution
62 = Fkork Twickerz
63 = Fkork Globalbux

Arkadaşlar yeni slot ücretlerini de yazayım karar verecek olan arkadaşlarımızın kararlarını etkileyebilir. Herşey açık ve net olsun.
Bu arada Cihan arkadaşımızın sitesinde en alttaki slotlar dahil görünüyor. ücretler umarım adil olmuştur bunun üzerinde de 3 gün düşündüm ve hesaplama yaptım. kimseye haksızlık etmek istemem. Ücretler konusunda düşüncelerinizi bildirirseniz sevinirim. öneri veya eleştiride bulununuz lütfen.
[spoiler]
NEOBUX REKLAMI SLOT ÜCRETLERİ
1-1[10$]    1-2[9$]    1-3[8$]

2-1[8$]     2-2[7$]     2-3[7$]

3-1[7$]     3-2[6$]     3-3[6$]

4-1[6$]     4-2[5$]     4-3[5$]

5-1[4$]     5-2[3$]    5-3[3$]

6-1[2$]     6-2[2$]     6-3[2$]
Toplam= $100
[/spoiler]

ikose

Ah çok sevindim Irmakkkkkk  (p)

sitemi Clixbb olarak değiştirirsen aynı yerden, ben varım canım  :y

ýrmakk

Alıntı yapılan: ikose - 10 Şubat 2014, 16:43:09
Ah çok sevindim Irmakkkkkk  (p)

sitemi Clixbb olarak değiştirirsen aynı yerden, ben varım canım  :y
Bende çok sevindimmm :) Tabiki modum hemen değiştirelim. (ok)

hakanatik01

reklamı bugün vericekseniz  bence clixbb olmasın ustam bende bakımda diyor o siteye sadece bendemi diyor bilmiyorum ama :) Sbah baktığımdada böyleydi şimdi gene tıklayayım diye girdim bakımdaydı hala akşama düzelirmi bilmiyorum ben tıklarımı yapamdım henüz bu sitede.

http://www.clixbb.com/
Sorry, We are Currently Performing Maintenance!
We are currently performing maintenance and will be back shortly.