Sitelerinize ref kazanmak için NEOBUX-PROBUX reklam kampanyası

Başlatan ýrmakk, 12 Ocak 2014, 23:09:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: cihan77 - 11 Şubat 2014, 00:09:49
20000 hit asagi yukari 3 gb data transferi eder. Data ile ilgili olarak bir sorunumuz yok. Aslinda soyle bir durum var ben sunu merak ettim. Neobux sitesinin toplam gonderecegi hit ne kadardir. Mesala sizin sitede 167 bin civari gosterim oldugu gorunuyor. Bu gosterim rakami daha yuksek bekliyordum 500000 bin civari eger oyle 170 bin ise bana az geldi cunki neobux sitesinin online sayisi asagi yukari 50000 civaridir. O zaman trafigi o kadar korkutulur degil.

Cihan buradaki sıkıntı data trafiği değil, işlemci limitleri oluyor.
Anlık yüklenme çok yüksek inan ki, özellikle ilk başlangıçta ;)

tolgacan86

Yok neobuxun günlük gösterimi aşağı yukarı 170-180 bindir. Bunun çoğuda adprizadan geliyor zaten. Reklamın aktif edildiği gün ne kadar az günlük reklam varsa o kadar çok hit gelir.. ayrıca gösterdiğim grafikte ikinci güne sarkmıştı reklam oradada 7000 hit vardı :P Sonuçta siz bu hiti kaldırır, ilk 10 dakikayı sorunsuz halleder diyorsanız bizcede sorun yok :)

ElisaMcCline

Satılık Slot var arkadaşlar :g
10$ a bırakırım :))

23 = Elisamccline Silksbux :))

fkork

cihan77

Alıntı yapılan: Tolga Can - 11 Şubat 2014, 00:19:49
Yok neobuxun günlük gösterimi aşağı yukarı 170-180 bindir. Bunun çoğuda adprizadan geliyor zaten. Reklamın aktif edildiği gün ne kadar az günlük reklam varsa o kadar çok hit gelir.. ayrıca gösterdiğim grafikte ikinci güne sarkmıştı reklam oradada 7000 hit vardı :P Sonuçta siz bu hiti kaldırır, ilk 10 dakikayı sorunsuz halleder diyorsanız bizcede sorun yok :)

Sizin site ile ilgili olarak bana bazi bilgiler aktarabilirmisiniz. Ilk 20 dakika nasil gecti ve islemci adi ile Processor Speed (MHz) verebilirseniz en azindan burada incelemis oluruz. Daha once neobux reklami veren diger arkadaslarda katilabilirler.

Benim site icin bilgi
AMD Opteron(TM) Processor 6234
Processor Speed (MHz): 2399.999

tolgacan86

Malesef hiç bir bilgim yok o konuda :( Size linki attığım sitedeki basic hesabı satın almıştım işte. İlk 20 dakika nasıl geçti derken herhangi bir kopma takılma vs hiçbirşey olmuyor, gayet hızlı bir şekilde açılıyordu sayfa. Ondan sonra zaten biraz daha stabil hale geliyor ama ne zaman siteye girsem o anda sitedeki aktif kullanıcı sayısı 900-1000 kişinin altına düşmedi hiç..

bilalyuzugullu

benim slotlar da site değişimi talebim var. 1 2 si bestbux. 2 1 aynen kalabilir probux olarak 3 3 ü ne ise zapbux rica ediyorum.

şimdiden teşekkürler :)

cihan77

Alıntı yapılan: Tolga Can - 11 Şubat 2014, 00:36:09

AMD Opteron iyi islemciler arasinda gorunuyor ama sorun cikmasin diye emin olmak adina konusuyoruz. Bu nedenle siteniz ile ilgili bilgiye sahip olmus olsaydik kiyaslama yapardik ve neobux icin iyimi kotumu diye.
Bu bilgiye sitenizin DirectAdmin sayfasindan Server Information bolumunden ulasabilirsiniz.

ýrmakk

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 11 Şubat 2014, 00:37:45
benim slotlar da site değişimi talebim var. 1 2 si bestbux. 2 1 aynen kalabilir probux olarak 3 3 ü ne ise zapbux rica ediyorum.

şimdiden teşekkürler :)

Diğer reklamlarla çakışmadığı için değiştirmenizde hiç bir sakınca yok :) Gerekli değişiklikler yapılmıştır bilal hocam.