zapGrup

Başlatan universitely76, 16 Ocak 2014, 10:48:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Blackliste sadece Volkanaydınlı'yı aldım  :g
Rica ederim arkadaşlar, bende teşekkür ederim  :) Volkan, payza adresini gönderebilirmisin, parayı göndermediğim sadece sen kaldın  :)

ptconur

Alıntı yapılan: abcb - 14 Mayıs 2014, 21:12:34
Blackliste sadece Volkanaydınlı'yı aldım  :g
Rica ederim arkadaşlar, bende teşekkür ederim  :) Volkan, payza adresini gönderebilirmisin, parayı göndermediğim sadece sen kaldın  :)

Oh be ödemeyi aldım. :)
Yatırım tavsiye ederim arkadaşlar. :)

hamzakursad

Sıra geldi bizim paylara :D Modum $100 ü şimdi yolla da geri kalan $150 yi yarın alırım  :D

abcb

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: HaMZaKuRSaD - 14 Mayıs 2014, 22:46:18
Sıra geldi bizim paylara :D Modum $100 ü şimdi yolla da geri kalan $150 yi yarın alırım  :D

başlarına koyacağın sıfırları unutmuşun hamza :D example:0.000100 - 0.000150 :P

Alıntı yapılan: abcb - 14 Mayıs 2014, 22:54:23
Scam oldu  :g

tüh yaaa ne güzel taşırdım ben bunu ilgili yere ama burda yetkim yokmuş :D

abcb

Bir gün önce 100 rr aldım, yeni paket gayet iyi (fusebuxda da durum aynı), fakat avg yeni paket alınmasına rağmen 0.32'den sadece 0.51'e yükseldi
Ref salımı, ref alımı işe yaramadı, Nouma rycle'ın hiçbir işe yaramadığını söylediği için rycle da yapmıyorum,
Günü bitmesine yakın iki paket var, onları da salacağım, bu arada yeni rr almak için gün dolar ve yeniden rr alırız, büyük ihtimalle yeni alınan paket de iyi çıkacak
Şu anda hesabımızda 22.58$ var, işe yaramayan rr'ler tüm paramızı yeyip bitirdiler  (d)

Şu anda 900 rr'miz var

bilalyuzugullu

modum taze reflerin ömrü maximum 10 gün :D basmışlar hormonu bunlara :D ilk 10 gün taptaze, dipdiriler. sonra direk çürüyüveriyorlar :D

sicher

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 03 Haziran 2014, 00:15:19
modum taze reflerin ömrü maximum 10 gün :D basmışlar hormonu bunlara :D ilk 10 gün taptaze, dipdiriler. sonra direk çürüyüveriyorlar :D

:D :D

abcb

Bu hormonu kim icat ettiyse burdan ona selamlarımı gönderiyorum  (d)

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 03 Haziran 2014, 08:38:16
Bu hormonu kim icat ettiyse burdan ona selamlarımı gönderiyorum  (d)

Hormonu bilmemde avg lerin düşmesinde kesin bilqin payı var  -:))  :PP