zapGrup

Başlatan universitely76, 16 Ocak 2014, 10:48:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 24 Temmuz 2014, 13:27:31
Lütfen gruptaki dr'ler tıklamalarımızı düzenli yapalım  :)

Taşmı geldi bana ne  ???

Alıntı yapılan: ikose - 24 Temmuz 2014, 22:37:26
Süpriz oldu gerçekten, ben düzenli tıklıyorum hatun  :y

Bana diyor modum abcb modum..  :D hesap eksi bilmem kaç dolar..

hakanatik01

Grupta değilim ama senin yerine ben tıklıyorum öyle  sayılmaz mı? :P

Grup dışı yorumda yaparım baane :PP Bencede bırakın artık grubu daha önce söylendi zaten modum ne kazanacaksınız da kaç kişiye pay ediceksiniz artık uğraşmaya değmez gibi al hesap senin olsun bitsin bu grup işi isteyen tıklasın istemeyen tıklamasın :P :)

6il9in

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 25 Temmuz 2014, 00:38:04
Grupta değilim ama senin yerine ben tıklıyorum öyle  sayılmaz mı? :P

Grup dışı yorumda yaparım baane :PP Bencede bırakın artık grubu daha önce söylendi zaten modum ne kazanacaksınız da kaç kişiye pay ediceksiniz artık uğraşmaya değmez gibi al hesap senin olsun bitsin bu grup işi isteyen tıklasın istemeyen tıklamasın :P :)

İlla bana anket açtıracak abcb modum  (d)  :P  :D

ElisaMcCline

Cidden yaa, bırakın artık şu siteleri.
Sonra düzelirse de, kimde kaldıysa o kazansın :) Grup mu kaldı :)

abcb

Tıklamalar için teşekkürler ama attığım taşların bazıları hala yerine gitmemiş  :g
iyi atamadım sanırım  (d)

Ankete hayır  (zopa)
Niye taktınız bu kadar bu gruba anlamadım ki  (d) bırakın devam etsin yahu, iyiyiz iyiyiz  :)

6il9in

Alıntı yapılan: abcb - 25 Temmuz 2014, 23:43:27
Tıklamalar için teşekkürler ama attığım taşların bazıları hala yerine gitmemiş  :g
iyi atamadım sanırım  (d)

Şimdi bir daha bakabilirmisiniz modum.. Tam 12 den vurdunuz  :D  (spk)

abcb

:)) :)) Sanırım tam iki kaşının ortasına denk gelmiş  :g
Ellerine sağlık  :)

sicher

Niye taktınız bu kadar bu gruba anlamadım ki  (d) bırakın devam etsin yahu, iyiyiz iyiyiz  :)

yaneeee :D

hakanatik01

Alıntı yapılan: sicher - 26 Temmuz 2014, 14:53:09
yaneeee :D

Aynı taraftasınız madem :P @abcb modum  + @sicher Nasıl iyi olduğunun düşünüyorsunzun yahu :P neresi iyi merak ettim sorularıma geçeyim bari :D
Şu sorularıma cevap isterim RRler iyimi ? değil dimi :PP
DR ler tıklıyor mu? Hayır, çoğunun hesap ya ekside artık yada banlanma sebebiyle bıraktılar dimi ? :PP diiii 
Artık bu satten sonra getiris ne olucakta kaça bölüceksin onu kendine eziyetten başka birşey olamaz bencede gruptakilerle oylama yapıp sonlandırma zamanı geldi :P
kimseye ihityacımda yokmuş kendimde cevaplarıda buldum yahu :PP ama sizin cevaplarıda merak ediyorum genede :PP

ikose