Instant ödeme yapan sitelere üye olacağım sizin refinizle , 7/24 aktifim :)

Başlatan TurkeyBallz, 16 Ocak 2014, 22:42:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

TurkeyBallz

Evet dediğim gibi neo , pro ve zetabux dışında bilmediğim ve instant ödeme yapan bir site verirseniz refinizle kayıt olacağım sizin içinde iyi olur benim içinde sevgili ailem  (dns) (dns)

nouma26

Bence illa instant olmasına gerek yok.Sağlam ama ödeyen siteler var.Mesela clixsense.Ama böyle çok konu açma yoksa çok sert modlarımız var haberin olsun  :D

yingyang16

Alıntı yapılan: nouma26 - 16 Ocak 2014, 22:48:00
Bence illa instant olmasına gerek yok.Sağlam ama ödeyen siteler var.Mesela clixsense.Ama böyle çok konu açma yoksa çok sert modlarımız var haberin olsun  :D

Nouma 2.[spoiler]Ata[/spoiler] geliyor hazır olun  :D

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 16 Ocak 2014, 22:48:00

Mesela ben. :D

Diğer 2 hesabını banladım. Bunada göz diktim şimdi iyi mi? :P  :)) 

Abi şimdiki nesil kısa yoldan köşe dönme peşinde. Calyente nin bir zamanki halini görüyorum şimdi. :D

Dimi Calyente? :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 16 Ocak 2014, 22:51:10
Mesela ben. :D
Abi şimdiki nesil kısa yoldan köşe dönme peşinde.

Şimdiki nesil, eski nesil aynı hocam gençler böyle  (dns)

hakanatik01

Nerdbux,drclix, 5 ödeme aldıktan sonra pointdollars var benim bildiğim ;

Calyente

Diii hocam diii :D kısa yol mu? Valla ben hala kısa yolunu göremedim hala ay sonuna aylığım artmıyor!!! :D

TurkeyBallz

Ben şimdiki gençlik değilim :'( şimdiki gençlik nete girip oyundan kalkmayan sigara içen küfürbaz bir gençlik :'(

Coulers79

hakanatik01

Alıntı yapılan: TurkeyBallz - 16 Ocak 2014, 23:10:48
Ben şimdiki gençlik değilim :'( şimdiki gençlik nete girip oyundan kalkmayan sigara içen küfürbaz bir gençlik :'(
Hiç öyle değiliz yahu kim diyor onu :D