neobux a girebilen varmı

Başlatan efebakan, 19 Ocak 2014, 10:17:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

flowist

.
.

insomniagfx

modemi resetledim. 1-2 saat neobux'ı hiç açmadan bekleyip tekrar deneyeceğim :(

bilalyuzugullu

bende de 2 gündür  (dnsz) gibi kıvırıyor :D ama reklamlarımı tıklıyom hiç olmazsa arada girebildiğimde :y

enderege

Alıntı yapılan: insomniagfx - 20 Ocak 2014, 22:15:31
modemi resetledim. 1-2 saat neobux'ı hiç açmadan bekleyip tekrar deneyeceğim :(

Şunu deneyin:

DNS Temizleme - DNS Flush

Çoğu işletim sistemi (Windows gibi) ve DNS istemci (Firefox, Google Chrome gibi), IP adreslerini ve diğer DNS bilgilerini otomatik olarak ön belleğe almaktadır. Bunu yapma amacı, aynı host adının daha sonra tekrar istenmesi halinde süreci hızlandırmaktır. Bunun olmaması halinde, örneğin sık eriştiğiniz bir site durumunda her erişim girişiminde DNS sağlayıcının tekrar tekrar sorgulanması gerekecektir.

Bozuk DNS ön belleği, ya da çeşitli zararlı yazılımlarla DNS'nizin amaçlananın dışında kullanılması (DNS Zehirlenmesi) nedeniyle ön belleği temizlemek gerekebilir.

DNS ön belleğinin kişisel gizlilik (mahremiyet) açısından da bazı riskleri söz konusu olabilir, özellikle de bilgisayarınıza, vb. başkaları erişebiliyorsa. Örneğin birisi sizing DNS ön belleğinize bakarak son oturumda girdiğiniz tüm siteleri öğrenebilir. Eğer girdiğiniz sitelerin başkaları tarafından öğrenilmesini istemiyorsanız, DNS ön belleğini temizleyerek bunu engelleyebilirsiniz.

Yukarıdaki ve daha başka nedenlerle işletim sistemlerinde DNS ön belleğini temizleme imkanı sağlanmıştır. Aşağıda, çeşitli sistemlerin DNS ön belleklerini temizleme yöntemleri verilmiştir.

Windows Vista / Windows 7 / Windows 98/NT/2000/XP DNS Temizleme

Windows sisteminde DNS ön belleğini temizleme oldukça basit bir işlemdir. Aşağıdaki komutları izleyerek DNS ön belleğini kolayca temizleyebilirsiniz:

Komut Satırını açın (Başla > Çalıştır > "cmd" > Tamam (Start > Run > "cmd.exe" > OK).

Şu komutu girin "ipconfig /flushdns" ve Enter tuşuna basın.

ipconfig /displaydns komutunu çalıştırarak dns bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

hakanatik01

Bilgi tam doğru değil ama :P DNS ön belleğinin kişisel gizlilik (mahremiyet) ... ile başlayan kısım DNS ile ilgili değil  cookie dediğimiz çerezlerdir :P DNS ile ilgisi yoktur söylemeden geçmiyim dedim nedense gereksiz bilgi olarak dursun :D diğer adımlar doğru ama elisa hoca daha kısa yöntem söylemişti aslında Pc aç / kapat diyerek :)

insomniagfx

Herkese teşekkürler:) dns flush'ı da deniyorum.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 23:12:47
elisa hoca daha kısa yöntem söylemişti aslında Pc aç / kapat diyerek :)

Daha kısası da var; :)
ağ balantısını onar
ya da
ağ bağlantısını devre dışı bırak/aç

PC yi kapatmadığınız her durumda browser' ınızı kapatmayı unutmamalısınız. ;)

hakanatik01

bence gene de PC aç kapat en kolayı şimdik bilmeyen birine deseniz
Senaryo 1-
-ağ bağlantılarını onar ?
-nerde o ?
*saatin orda ?
-Saat nerde?
?? işte tarih falan yazıyor orada sağ altta böyle basamaklı birşey olur? (ağ bağlantılarını hiç anlatmayın zaten :P )
-heh buldum şimdi?
Sağ tıkla bir menü açıalcak?
-Tıkladım birşey çıkmadı?
-Sağa mı tıkladın
--hee sola tıklamışım
.
.
.
. gidecektir

Senaryo 2-
-Pcyi aç kapat
-tamam :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ocak 2014, 00:03:39

Senaryo 2-
-Pcyi aç kapat
-tamam :D

:)) :y

DNS Flush ile uğraşacak kadar az çok bilgisi olanlar için dedim yahu :D

Tabii ki en kolayı kapat/aç , nasıl yapıcaz diye soran çıkmaz heralde :))

bilalyuzugullu