şu herife görünce ptcden soğuyorum :D

Başlatan crazefa, 20 Ocak 2014, 12:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 20 Ocak 2014, 14:39:17
İmzamdaki bannerı değiştirmek istiyorum hocam :D
şunu kullanabilrmiyiz;

Bu da benden olsun :D Çok yaşa FF +1 :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: crazefa - 20 Ocak 2014, 14:53:02
nerdbux da işe yaramadı  (eht)

Bir reklamda mı denk geldiniz..
Tam olarak ne yaparken neyin olduğu ya da olmadığı bilgisini verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

anreials

Ahhahaha bugun bir daha görmem derken yine gördüm çok sağol  :D
Bir de kedilerden nefret eder oldum anladınız siz (hydr)

enderege

Alıntı yapılan: anreials - 20 Ocak 2014, 21:04:40

Bir de kedilerden nefret eder oldum anladınız siz (hydr)

O değilde birde bazen kedi mi, köpek mi anlamıyorum. İşte o zaman fitil oluyorum. Zaten ihtiyarlıktan dolayı gözler gitmiş. Birde seç kediyi seçebilirsen. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

evet bende bazen ayıramıyorum; ama pisi pisi deyince miyawww diyor :D bende hemen fareyle eziyom onu :D

ýrmakk

Alıntı yapılan: enderege - 20 Ocak 2014, 21:09:22
O değilde birde bazen kedi mi, köpek mi anlamıyorum. İşte o zaman fitil oluyorum. Zaten ihtiyarlıktan dolayı gözler gitmiş. Birde seç kediyi seçebilirsen. :D
Katılıyorum. Bir arada lynkar sorunluydu  küçük L'nin ters halini soruyordu l :g :))
Benim şu aralaren beğendiğim Drclix. bissürü doktor amca var :D

crazefa

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 20 Ocak 2014, 18:52:37
Bir reklamda mı denk geldiniz..
Tam olarak ne yaparken neyin olduğu ya da olmadığı bilgisini verirseniz yardımcı olmaya çalışalım.

aslında birkaç yerde de daha sonra sorun yaşadım.örneğin ojoo' da okları göstermiyor hangisi açık kapalı anlaşılmıyor.nerd de evet hiçbir işe yaramadı malesef.diğerlerinde de oldu aynı sorun oldu.bol bol face engelliyor :D.beceremedim ya da chrome da pek etkili değil. köfte dudaklı amcayı izlemeye devam :)

edit: aynen ya bazı kediler azman gibi arkadaş köpek mi kedimi belli değil :D. ayrıca '' hello everyone my name is dereck anderson '' diyen diksiyonlu abi de bu işlerle uğraşacağına seslendirme yapsa köşe olur bence

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: crazefa - 21 Ocak 2014, 00:26:10
aslında birkaç yerde de daha sonra sorun yaşadım.örneğin ojoo' da okları göstermiyor hangisi açık kapalı anlaşılmıyor.nerd de evet hiçbir işe yaramadı malesef.diğerlerinde de oldu aynı sorun oldu.bol bol face engelliyor :D.beceremedim ya da chrome da pek etkili değil. köfte dudaklı amcayı izlemeye devam :)

O zaman firefox' a terfii edin bence :)

Ben müzik de dinlediğim için ses hep açık bende. İkide bir sağdan soldan reklamlarda çalışan videoların sesleri rahatsız ediyordu :)
Hatta 5-6 sayfada birden video denk geldiğinde browser kasılıyordu.
Şimdi ruhum bile duymuyor :)

Tabii ki fazladan bir sürü şey engelliyor. Site içindeki flash bar veya istatistik sayfaları gibi. Ama siteyi whitelist e ekleyince, herşey çalışıyor :)

crazefa

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ocak 2014, 00:31:36
O zaman firefox' a terfii edin bence :)

yav bana daha çok düşmek gibi geliyor. chrome o kadar çok alıştımki.ama dediğiniz gibi ben şuan 20 site tıklıyorum ve gerçekten 6-7 tane birden açınca çok kasıyor videolar. eğer bu işe yararsa firefoxdan şaşmam  (eht)