şu herife görünce ptcden soğuyorum :D

Başlatan crazefa, 20 Ocak 2014, 12:42:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avni59

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: crazefa - 21 Ocak 2014, 00:37:02
yav bana daha çok düşmek gibi geliyor. chrome o kadar çok alıştımki.ama dediğiniz gibi ben şuan 20 site tıklıyorum ve gerçekten 6-7 tane birden açınca çok kasıyor videolar. eğer bu işe yararsa firefoxdan şaşmam  (eht)

Bence üşenme dene.. Farkı göreceksin :)
Düştün mü çıktın mı anlarsın :)

Alıntı yapılan: avni59 - 21 Ocak 2014, 00:43:10

ya bunu ne yapcaz tv içinde varmı eklenti :)

Firefox TV ye girsin de :P belli mi olur :D

tolgacan86

aha video kasıntısı herkeste mi oluyor, bende benim makineye kızıyordum, ah canım günahını almışım :) Akşama Büyük Ustad Chrome'un flashblock eklentisini yükleyeceğim hemen :D

@crazefa; hocam bu arkadaşlar FireFox ile reklam anlaşması yaptılar. Yeni gelen kişilere bir iki eklenti gösterip göz boyayım onu Chrome'dan sökerek FF'ci yapmaya çalışıyorlar. Yaptıkları Ref Başına Ojoo'daki Vip üyelik komisyonunda daha fazla kazanıylar, kanmayalım bu oyunlar, Chrome ile devam ;)

FilmsizKalma

Mesaj  yazıyordumda editledim..
Görende chrome da hiç eklenti yok sanacak..
Sen FF seviyorsundur onu ve eklentilerini kullanırsın.. Başkası Chrome ve onun eklentilerini kullanır.
Ne gerek var FF savunup, chrome kötülemeye ???

hakanatik01

Chromu kötülediğimi nerden çıkardın ki :) eklenti yönünden firefox'u taklit ediyor dedim ki doğru bir tespit değil mi? eklentiyi browser alemine sokan firefoxun kendisi değil midir ? O yüzden dediğim eklentiler chrome'da henüz firefoxtaki gibi stabil çalışmayabilir  ;Chromun ilerde en iyi browser olabileceğini de   söylemiştim şimdilik bana hitap etmiyor bu kötülediğim anlamına gelmiyor :) isteyen istediğini kullansın chromu aşırı büyütmeye gerek olmadığı görüşündeyim;

bilalyuzugullu

firrrrrrrefox lumu firrrrrrefox suzmu :D chrrrrrome lumu chrrrrrrrrrome suzmu :D bence operrrrra operrrrra :D hiç kullanmadım ama :))

HeadSh0t

Böle gıcık ve browseri zorlayan linkleri "c:\windows\system32\drivers\etc\hosts" dosyasına ekliyip kurtuluyorum. Harbiden öyle tipler çıkıyorki  (hydr) geliyor.