Sliksbux ref değişimi ( aktif değildir )

Başlatan FuKaGa, 23 Ocak 2014, 22:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ýrmakk

Alıntı yapılan: FuKaGa - 23 Ocak 2014, 23:14:59
Bide bana ref bulma konusunda yada iyi ref tıklama yapan siteler hakkında bilgi veriirmisiniz ?
Ref bulma konusunda;
1.si sitenizi forumlarda tanıtarak ref gelmesini sağlayabilirsiniz.
2.si Ptc sitelerinde reklam vererek ref edinebilirsiniz.  İkisinde de şu kadar ref gelir demek yanlıştır. kısmet işi
3.sü Referans değişimi yapabilirsiniz. Ben bu maddelerin dışında bilmiyorum..

FuKaGa

Alıntı yapılan: ırmakk - 23 Ocak 2014, 23:21:25
Ref bulma konusunda;
1.si sitenizi forumlarda tanıtarak ref gelmesini sağlayabilirsiniz.
2.si Ptc sitelerinde reklam vererek ref edinebilirsiniz.  İkisinde de şu kadar ref gelir demek yanlıştır. kısmet işi
3.sü Referans değişimi yapabilirsiniz. Ben bu maddelerin dışında bilmiyorum..

teşekkür ederim Bide refleri aktif olan bir site söylermisiniz acaba

ýrmakk

Alıntı yapılan: FuKaGa - 23 Ocak 2014, 23:30:34
teşekkür ederim Bide refleri aktif olan bir site söylermisiniz acaba
Kiralık ref mi?

hakanatik01

Sorunuz ;
Hangi siteden RR kiralamak daha karlı olur mu  ? :) Şans kısmet oda buraya bakabilirsiniz;

volkanaydinli

Drclix karşılığı sitenize üye olabilirim..

FuKaGa

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 25 Ocak 2014, 01:18:40
Drclix karşılığı sitenize üye olabilirim..

Sanırsam Dr Clixe sizin refinizden üyeyim zaten  değilsem kusura bakmayın ama öle hatırlıyorum eğer öleyse sizde refimden üye olursanız sevinirim :)

volkanaydinli

Havuzdan mı üye oldunuz? Kontrol ettireyim , ortak yatırım yaptığımız bir site, hesap diğer arkadaşın. Eğer öyleyse havuzdan faydalanmak yerine ref değişimi yapabiliriz...

FuKaGa

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 25 Ocak 2014, 01:26:38
Havuzdan mı üye oldunuz? Kontrol ettireyim , ortak yatırım yaptığımız bir site, hesap diğer arkadaşın. Eğer öyleyse havuzdan faydalanmak yerine ref değişimi yapabiliriz...

Tmm olabilir ama sizin refinizden üye olduğumu emin dğeilim yada arkadaşınızın hatırlayamıyorum kusura bakmayın eğer öle olmuşsa ref değişimi yapabiliriz. Yada başka üye olabileceğim site varsa olurum. Şuan zaten iyi bir site arıyorum standart için

volkanaydinli

O zaman Donclix'i önereyim, üyeliğiniz yoksa ref değişimi yapabiliriz. Eğer Drclix üyeliğiniz varsa havuzdan payınızı alırsınız..

FuKaGa

Alıntı yapılan: volkanaydinli - 25 Ocak 2014, 01:35:05
O zaman Donclix'i önereyim, üyeliğiniz yoksa ref değişimi yapabiliriz. Eğer Drclix üyeliğiniz varsa havuzdan payınızı alırsınız..

Don clixe refinizden üye oldum fakat aktivasyoon kodu gelmedi