Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Mart 2014, 17:41:10
[spoiler]http://www.cannon-war.com/gpt/[/spoiler]
tanıdık geldimi  :D

Bana noulinx e bir ref gelmiş. Acaba buradan mı dedim ama değil sanırım. Bi açık bulamadım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

o canon-war billyboy denen herifin sitesi.. (d)

ElisaMcCline

O liste iş yapmıyordu, gözüne bunu kestirmiş demekki denemek için :)

bekeli

hamzakursad

Arkadaşlar bloggera javascript eklentili bir buton koymak istiyorum. Fakat ne kadar uğraşsamda bir türlü olmadı. Bloggera js eklerken (kod ile) ne yapmak gerekiyor? Kod dreamweaver ve internetteki kod görüntüleyicilerde düzgün çalışıyor.

Coulers79

Yerleşimden gadget ekle deyip html/script'ten olmuyor mu?

hamzakursad

Alıntı yapılan: Coulers79 - 22 Mart 2014, 19:51:27
Yerleşimden gadget ekle deyip html/script'ten olmuyor mu?

Kodlarla yazdığım bir site. Orayı denemeye çalışıyorum şuanda fakat açılmıyor o sayfa. Bağlanıyor diyip duruyor.

bilge8408

Arkadaşlar;
Listemi güncelledim. Reklam performansını arttırmak için sayıyı 18'e tamamladım. E haliyle yeni siteler eklendi. Sizden ricam, listede yer alan ve sıkıntı yaşadığınız herhangi bir site varsa (ojoo hariç:)) bana dönüş yapmanız. Reklama henüz başlamadım. Sadece son zamanlarda scam olan nerdbux sitesindeki bakiyemi eritiyorum.

Bunun haricinde somut değişiklik önerileriniz varsa siteyle alakalı belirtirebilirsiniz (Çok yormasın beni ama :) )

hakanatik01

Hiçbirinde sorun yaşamadım o kadar diyorlardı nerdbux öneriyor v.s diye o yüzden legacy ve drclixe soğuk yaklaşıyorum ama artık :) linkerde bir sorun yoktu clixten'de clikfairin altında kalmayı hak etmiyor :D

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 23 Mart 2014, 01:14:31
Hiçbirinde sorun yaşamadım o kadar diyorlardı nerdbux öneriyor v.s diye o yüzden legacy ve drclixe soğuk yaklaşıyorum ama artık :) linkerde bir sorun yoktu clixten'de clikfairin altında kalmayı hak etmiyor :D
+1
bende listemden geçen hafta legacy ve drclixi sildim..
benim olsa bu blok bende clixteni yukarı taşırdım..
Biz az kazanıyoruz ama yurtdışı hesaplar videolardan ve Ptcwall dan iyi kazanıyor..
dolayısıyla iyide ref getirisi oluyor..yurtdışı DR ların..
Elinize sağlık