Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volkanaydinli

Alıntı yapılan: abcb - 26 Ekim 2013, 10:37:23
Karaborsacı  :D

Bloğun güzelmiş Volkan, İzlanda koyununa bayıldım  O:-) :g

Teşekkürler...

ptconur

Volkan bloğunu daha önceden de biliyordum yine de belirteyim güzel bir blog eline emeğine sağlık

volkanaydinli

zafersat

Merhabalar;
[spoiler]http://www.fikirsahibiyiz.com[/spoiler]
Herkese hayırlı uğurlu olsun.

abcb

ptconur

Arkadaşlar uzun zamandır bloğumdan artık sıkılmaya başlamıştım ve yeni bir blog yapmaya karar verdim. Şu an yapım aşamasında olan bloğuma yorumlarınızı esirgemezsiniz umarım.

birde şablona tam olarak karar veremedim. blogger da ptc işi için en iyi şablon hangisi sizce?

[spoiler]http://mostrecommendptcsites.blogspot.com/[/spoiler]

tolgacan86

Onur hocam, çok karışık olmuş, tablodakiler birbirine karışmış görüntüsünde, ayrıca arka plandaki renkde uygun değil, tabloların içerisindeki bazı yerlerin arka plan renklerini değiştirerek karmaşalığı önleyebilirsin bir nebze.. ancak bu kadar çok yazı yazmanın faydası olacağını sanmıyorum, bir nebzede olsa azalman gerek oradaki satır ve sütun sayılarını ;)

ikose

Sarı renk çok parlak vede aşırı yorucu, ücüncü sitene zor bakabildim ( belkide yaşdandır :g )

abcb

Yeni bloğun hayırlı olsun Ptconur  :)

Görünecek şekil buysa, renkler iyi dikkat çekici de, çoook içiçe, göz yorucu, karıncalar dansediyor gibi görünüyor, bazı yazıları koyulaştırsan, en üst satırdaki ve soldaki yazıları mesela

ptconur

Alıntı yapılan: Tolga Can - 08 Kasım 2013, 18:34:30
Onur hocam, çok karışık olmuş, tablodakiler birbirine karışmış görüntüsünde, ayrıca arka plandaki renkde uygun değil, tabloların içerisindeki bazı yerlerin arka plan renklerini değiştirerek karmaşalığı önleyebilirsin bir nebze.. ancak bu kadar çok yazı yazmanın faydası olacağını sanmıyorum, bir nebzede olsa azalman gerek oradaki satır ve sütun sayılarını ;)

Ne kadar çok bilgi verirsem o kadar iyi olur diye düşünmüştüm.
Diğer söylediklerini de dikkate alıcam