Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

@onur,

Bence bilgi iyide site tabloları arasında biraz boşluk bırakırsan ve birde bu sarı rengi değiştirirsen daha iyi olur gibi geliyor.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ptconur

teşekkürler modum dikkate alıcam söylediklerinizi

ptconur

Alıntı yapılan: enderege - 08 Kasım 2013, 18:43:45
@onur,

Bence bilgi iyide site tabloları arasında biraz boşluk bırakırsan ve birde bu sarı rengi değiştirirsen daha iyi olur gibi geliyor.

Site tabloları arasındaki boşluğu bir türlü bırakamadım. gs liyim ya renkler otomatikmen o şekilde oluşuveriyor :) değiştiricem renkleri

enderege

Bende eşimin  imalatı olan ürünlerin sitesinin aktfi hale geldiğini duyurayım. Daha üzerinde çalışmalar yapılıyor/yapılacak. Bekleriz.

[spoiler]www.bendenpastalar.com[/spoiler]

Elisa ve Anıl a emeklerinden dolayı teşekkürler.

ptconur

çok güzel olmuş enderege hocam

pepee pastasından sipariş etmek isterdim yakın olsaydık kızımın doğum gününde

enderege

Alıntı yapılan: ptconur - 08 Kasım 2013, 18:48:48
çok güzel olmuş enderege hocam

pepee pastasından sipariş etmek isterdim yakın olsaydık kızımın doğum gününde

Buraya gelin burada kutlarız. :)

bekeli

Onur,
Arkadaşların dediklerine katılıyorum. Göz yorucu bir durum var. Biraz renklerde oynarsan güzel olur.

Ender hocam site harikaymış :)

tolgacan86

Onur hocam örnek olması açısından bu blogtaki renklere bakabilirsin, buradaki tablolardada yüklü miktarda bilgi var ama gözü yormuyor renkler ;)

[spoiler]http://themosttrustedpaidtoclicksites.blogspot.com/[/spoiler]

ender abi, site fena değil ama pastalar, özellikle kurabiyeler harika görünüyor.. 14+ numaralı bölgelere getirme ücreti nedir? :P

enderege

Alıntı yapılan: Tolga Can - 08 Kasım 2013, 19:05:05
Onur hocam örnek olması açısından bu blogtaki renklere bakabilirsin, buradaki tablolardada yüklü miktarda bilgi var ama gözü yormuyor renkler ;)

http://themosttrustedpaidtoclicksites.blogspot.com/

ender abi, site fena değil ama pastalar, özellikle kurabiyeler harika görünüyor.. 14+ numaralı bölgelere getirme ücreti nedir? :P

14+ bölgeye pasta bedvaya getiririm ama sen o pastayı yiyebilirmisin bilmem. Hoşaf olur.

hakanatik01

Benim tekne çok hoşuma gitti Ama zaten enderhocanın  gelirkapisi pastasından eşinin pasta sanatçısı olduğunu biliyorduk;Pastaları görünce siteye çok dikaktli bakamadım açıkcası sonra bir ara bakmayı düşünüyom :D

Sitede böyle olsun ptconur:P benim sitem böyleydi millet gelip üye olmasın diye ben tamamın eklemiyorum tabiki sitemin :P :D
[spoiler]http://ptcmoneyarea.wix.com/ptcmoneyarea [/spoiler]
1.moda bu artık sitenin resmi olacak :P yanında da hem site hakkında bilgi verirsin hemde çok sitende yok misal benim sitede
Probux yanıda ptcsoluiton var sen buraya ödeme kanıtını koyarsın altına da 1-2-3 kaçtane aldıysan onalrı eklersin şlink oalrak son kanıtın ptcsolutionda olduğu gibi bir alanda olur hem site dikkat çeker hem ödeme kanıtın;

kısaca denilenlere katılıyorum senin ihtiyacın 3X4 lük bir tablo fazlasına gerek yok;