Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ballondor

çözünürlükle alakası varmı acaba diye denedim,

800*600 pixel de bile alt satıra sarkma gibi bir sorun olmadı, bilginiz olsun tolga hocam :)

bilalyuzugullu

bakıyom bakıyom sarkan bişey göremiyorum abicim yaa  :S  ehtiyarlık gözümemi vurdu ne  ???  yada düzelttinmi tolga ?

tolgacan86

Yok hiç ellemedim daha.. Sanırım coulers'ın virüslü pc'si ile ilgili bir durum :P

Header'ı ortalayıp bannerleri azıcık sağa alacağım şimdi ona bakıyorum :) ;)

bilalyuzugullu

yada hani yeni ev, araba vb. alınca yok bunun bitarafı yamuk hayırlayıp düzeltmek lazım denirya   :g 
acaba onumu kasdediyor arkadaşlar  :D  eğer öyleyse haber edinde bende bulayım orda burda eğrilik ve kayma  ;)

ElisaMcCline

Tolga,
İlk satırdaki iki bannerda, üstte info başlıkları olduğu için dikey ortalama yapılmış gibi duruyor.
Diğer bannerlar ise üst çizgilerine oldukça yakın. Üstlerine 1 satırlık boşlukla bu sorun çözülebilir sanırım.

tolgacan86

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 14 Aralık 2013, 23:24:12
yada hani yeni ev, araba vb. alınca yok bunun bitarafı yamuk hayırlayıp düzeltmek lazım denirya   :g 
acaba onumu kasdediyor arkadaşlar  :D  eğer öyleyse haber edinde bende bulayım orda burda eğrilik ve kayma  ;)

Ehem, o işe hiç girmeyelim bence, hayırlarınız kabul edildi teşekkürler :D

@ElisaMcCline; Tamamdır bakıyorum hemen ;)

tolgacan86

Uyarılar doğrultusunda son düzenlemeler yapıldı sanırım artık reklam verilebilir kıvama geldi :)

Bannerler hafif sağ tarafa kaydırdım, sütunların soluna bitişik görüntüsünden kurtardım :)
Ayrıca bir tık aşağı alarak üstündeki ara çizgiye bitişiklik durumundanda kurtardım. Daha fazla aşağı alamam, alt tarafta ödeme kanıtları satırı var komple :)
Birde renklerde ufak bir düzenleme ile bazı yazıları dikkat çeker hale getirdim :)
Bazı arkadaşlarda halledebilseydi çok güzel bir latest proof kısmı entegre edecektik ama olmadı :P Başkasına bakıyoruz :)

enderege

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Aralık 2013, 02:35:22
Uyarılar doğrultusunda son düzenlemeler yapıldı sanırım artık reklam verilebilir kıvama geldi :)

Evet... Şimdi göze daha çok hitap ediyor. Eline sağlık. (ok)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Güzel olmuş eline sağlık :)

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Aralık 2013, 02:35:22
Bazı arkadaşlarda halledebilseydi çok güzel bir latest proof kısmı entegre edecektik ama olmadı :P Başkasına bakıyoruz :)

Tanıdıksa, çekelim kulağını :P

Coulers79

Bir takım IE kullananlar farklı görüyormuş.