Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 27 Aralık 2013, 00:45:19
Masraftan kaçmamış hocam. Hala duruyor reklam. Bölgesel reklam ama uzun zamandır yayında.

Evet Ender hocam masraftan kaçmadım  :) Amacım yardımcı olmak lakin bloğu takip eden çok az   :n

Bilal hocam teşekkür ederim takibiniz için  :)

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: YingYang - 27 Aralık 2013, 01:02:05
Teşekkür ederim Bilal hocam :)

ayrıcanak neobux hocam olarak az önce country filtreli olaraktan kazandırdıınız 1 cent için bereket versin diyorum  :g

hemen takibe aldım sizi; bilginize  :D

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: YingYang - 27 Aralık 2013, 01:07:15
Bilal hocam teşekkür ederim takibiniz için  :)

eneee bende saf saf haber veriyom burdan :D  hocamızın haberi olmuş bile :D e nede olsa neobuxhocamızdır kendisi :)

yingyang16

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 27 Aralık 2013, 01:10:04
eneee bende saf saf haber veriyom burdan :D  hocamızın haberi olmuş bile :D e nede olsa neobuxhocamızdır kendisi :)

:g  :D Benden kaçmazsınız  Bilal Hocam  ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Aralık 2013, 01:51:01
Ehehe, ben de reklam haberi vermiştim yahu :)
:D
Reklam bitti hocam :) Adprize  başladı   ;) 

Bu arada belirteyim Türkiye odaklı reklam versekte adprizelere herkes tıklıyor  ;) Herkes tıklıyorsa 2 banner ekledim  :g

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 27 Aralık 2013, 03:14:43
:D
Reklam bitti hocam :) Adprize  başladı   ;) 

Bu arada belirteyim Türkiye odaklı reklam versekte adprizelere herkes tıklıyor  ;) Herkes tıklıyorsa 2 banner ekledim  :g

Kaçlık paketti ve zaman olarak ne kadar sürdü hocam :) Aklımızda bulunsun :)

yingyang16

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Aralık 2013, 03:31:27
Kaçlık paketti ve zaman olarak ne kadar sürdü hocam :) Aklımızda bulunsun :)

Hocam 500 + 4500 adprize  ;) süre olarak bana göre uzun sürdü tam olarak saate bakmadım ama 4-5 saat sürdü gibi ;) Adprize ler devam ediyor  ;)

Adprizelerden anladığım kadarıyla (Herkes tıkladığı için) Noel olmasından dolayı aktiflik az bence  ;)

Şuan ben 2.reklamım olan 1 günlük  [spoiler]www.makemoneyfromhomecash.com[/spoiler] 'u yılbaşından sonra vermeye karar verdim  :y

Bence şuan 1 günlük reklam vermek için doğru zaman değil  ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 27 Aralık 2013, 03:40:03
Hocam 500 + 4500 adprize  ;) süre olarak bana göre uzun sürdü tam olarak saate bakmadım ama 4-5 saat sürdü gibi ;) Adprize ler devam ediyor  ;)

Adprizelerden anladığım kadarıyla (Herkes tıkladığı için) Noel olmasından dolayı aktiflik az bence  ;)

Şuan ben 2.reklamım olan 1 günlük  www.makemoneyfromhomecash.com 'u yılbaşından sonra vermeye karar verdim  :y

Bence şuan 1 günlük reklam vermek için doğru zaman değil  ;)

Bilgi için teşekkürler :) :y

Evet doğru zaman değil gibi görünüyor. Ve en az 1 hafta da böyle devam edecektir :)

yingyang16

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 27 Aralık 2013, 03:42:11
Bilgi için teşekkürler :) :y

Evet doğru zaman değil gibi görünüyor. Ve en az 1 hafta da böyle devam edecektir :)
Rica ederim hocam ne demek  :)
Kesinlikle değil hocam :D  şimdiye kadar 600 kişi tıklamış adprize de  :)) Diğer verdiğim reklamlardan biliyorum şimdiye bu adprizelerin  bitmiş olması gerekirdi  ;)

Filmsizkalma  da bence reklam vermeyi ertelesin  ;)