Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

heryerde bulucam olum seni :P bunlarıda raporlayın üye olan varsa ben üyedim sanırım donanimhabere ama şifremi hatırlamam lazım :D
[spoiler]http://forum.donanimhaber.com/m_72106655/mpage_2/f_//tm.htm#87619406
http://forum.donanimhaber.com/m_87625089/f_//tm.htm#87625089[/spoiler]

bekeli

Webspam olarak bildirdim. Açıklamasına da blogumu kopyaladığını yazdım. Bakalım ne olacak ???
Telif hakkı felan olayı var bide ama orada mahkemeye felan gidebilir yazıyor açıklamasında. Uğraşamam şimdi onunla..

bekeli

"Hepsinin Ödeme Kanıtı vardır, bizzat ben aldım :) " yazmış bide utanmadan  (d)
Ben ona bi kişisel ileti göndereyim oradan..

hakanatik01

Şikayet etim kargom geldi onla ilgilenmem gerek heryerde bulup şikayet etmeye çalırşırım yarım saate müsaade şimdilik bana :)

bekeli

Tamam Hakan, sakin ol :D
Teşekkürler. Boşver yorma kendini. Mesaj attım oradan. Bakalım ne cevap verecek? yada verebilecek mi?

abcb

Çok iyi yazmışsın Hakan, eğer  o adinin mesajlarını silmezlerse bende üye olup birşeyler yazacağım  (d)
Böyle durumlarda "keşke sanal ortamda olmasaydık" diye insan içinden geçiriyor  :g 

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 11 Şubat 2014, 15:22:30
Tamam Hakan, sakin ol :D
Teşekkürler. Boşver yorma kendini. Mesaj attım oradan. Bakalım ne cevap verecek? yada verebilecek mi?

Boşveremem tutmayın küçük enişteyi [bkz kemal sunal filmleri :P] :)) işim bitti bulacam daha :P :D

ikose

Amanınnn ben gördümde ödeme rakamlarını görünce bekeli diye düşündüm, linklere bakmadım bile  (d)
hatta aklımda yazacaktım sana bloğundan c.jeti niye kaldırmıyon hala diye  :X
Şerefsiz İnsan bunlar yaaaa,  bi ben kopyalamayı beceremedim şu bloklarınızı  :g

abcb

Alıntı yapılan: ikose - 11 Şubat 2014, 16:12:48
bi ben kopyalamayı beceremedim şu bloklarınızı  :g

:)) :)) :)) :)) Öğrenelim hatun, olmuyor böyle  :))

ikose

Alıntı yapılan: abcb - 11 Şubat 2014, 16:14:48
:)) :)) :)) :)) Öğrenelim hatun, olmuyor böyle  :))
tamam öğrenelim, kolayını buldum, bak şimdi :))

Bekeli Öm ile bloğunu nasıl kopyalarız, ismini değiştiririz merak etme :g