Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sterkamed

oguz2015

[spoiler]www.zamanparakazanmavakti.blogspot.com.tr[/spoiler]

bu da benim bloğum bi bakarsanız sevinirim

sterkamed

Alıntı yapılan: oguz2015 - 06 Ocak 2016, 11:17:37
[spoiler]www.zamanparakazanmavakti.blogspot.com.t r[/spoiler]

bu da benim bloğum bi bakarsanız sevinirim

herşeyi anladım da paypalın ne işi var orda, hem para kazandırayım diyorsun hem para talep ediyorsun, :DD :DD gideri olmayan sitelerde bu tür tuşlar kötü imaj veriyor bana göre ;)

f1b0n4cc1

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 24 Aralık 2015, 00:02:04
Yatmadan önce şuraya da bi eleştri yapayım :) Sahabısı kızmazsa :)
Siteye bir kaç saniye bakıp çıktım ilk gözüme batan eksiklik, tanıtılan sitelerin alanları belirgin değil hatta yok, kalın bir çizgi olabilir. Bu çizgi çerçeve hissi uyandırır ki bu gözlemci için daima olumlu duygu uyandırır beyinde, aksi halde karmaşık duruyor.
Olumlu olarak da site ilk bakışta üzerinde çalışılmış duruyor ki bu da oradaki bilgilerin gözlemci için doğruluk katsayısını artırır.
Çünkü zor olan değerlidir :)

yorumunuz için teşekkürler , ara ara tasarımı değiştiriyorum , webmaster değilim ama bu kadarını yapabiliyorum , uğraşmayı da çok seviyorum , deneye deneye öğreniyorum yeni şeyler.

oguz2015

Alıntı yapılan: sterkamed - 06 Ocak 2016, 11:27:03

herşeyi anladım da paypalın ne işi var orda, hem para kazandırayım diyorsun hem para talep ediyorsun, :DD :DD gideri olmayan sitelerde bu tür tuşlar kötü imaj veriyor bana göre ;)

yine de siteyi incelediğin için teşekkür ederim

enderege

Bu imzamdaki sitede düzenlemeye gittim. Bir bakın bakalım, eleştiri ve yorumlarınızı alayım. Şimdiden teşekkürler. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yerceylan

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ocak 2016, 18:23:15
Bu imzamdaki sitede düzenlemeye gittim. Bir bakın bakalım, eleştiri ve yorumlarınızı alayım. Şimdiden teşekkürler. :)

Proof kısmı filan çok güzel olmuş ama bu yeni renkler bana biraz itici geldi. Diğer arkadaşlar ne düşünür bilmiyorum

ibrhmsny

Alıntı yapılan: enderege - 07 Ocak 2016, 18:23:15
@enderege hocam slotları ya 1,2,3 diye numaralandırın ve biraz daha küçültün ya da bekeli hocamın sitesi gibi iki sıra halinde yapın
Payment kısmı güzel değil dedim ancak üzerine gelince resimler büyüyormuş güzelmiş :)
Sağ taraf ve üst manşet de boş, oralara bir kaç bilgi veya menü yapabilirseniz daha iyi olabilir
Bir de 2. sırada useclix var  :g

Tamamı şahsi görüşüm, uzman değilim sıradan bir üye olarak baktım hocam  :-[

Üstteki yorum da senin siteyle ilgiliymiş hocam bana renkler iyi göründü  :D

suskun

Bende blogumu paylaşayım en iyisi :) yapıcı yorumlarınızı bekliyorum :) eleştirici olanları beklemiyorum  :P
[spoiler]http://www.yatirimsizkazanc.xyz/[/spoiler]

ibrhmsny

Alıntı yapılan: suskun - 07 Ocak 2016, 23:29:49
Bende blogumu paylaşayım en iyisi :) yapıcı yorumlarınızı bekliyorum :) eleştirici olanları beklemiyorum  :P
[spoiler]http://www.yatirimsizkazanc.xyz/[/spoiler]
Siteye girer girmez ilk gözüme çarpan fon rengi, çok açık olmuş acık demli olsun  :D
İçerik olarak ekleme yapacaksın heralde çünkü 3 tane site var, tms nin resimlisi yok videolusu  :D
Diğer siteler bölümünde de 3 tane varmış onlar da ptc üstelik biri use  :D
Yatırımsız kazanç ile ilgili forumumuzda yeteri kadar konu başlığı var faydalanabilirsin  :D
Bunlar yapıcı yorumlar  :D
Eleştirici yorum yok bende  :P