Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Blog yeni olduğu için kesin birşey söylemek zor. 1 ay sonra sorun aynı soruyu cevaplarım.

yingyang16

Hayırlı olsun Bilge  :) Blogculuk hayatında başarılar ,bol kazançlar dilerim  :)

enderege

HAyırlı olsun Bilge. Bol kazançlar dilerim. Bende bloğu dün fark etmiştim. İmzanda banneri görünce girip bakmıştım. Güzel olmuş ellerine sağlık.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

abcb

Blogunuz hayırlı olsun, oldukça sade ve güzel
Bol kazançlar  :)

bilge8408

Herkese teşekkürler;
İnşallah reklam dönüşleri de güzel olur :)

TwofuN

offfff bu konunun burda ne işi var ya :D ara ara ancak bulabildim  :S
bu da benim sitem
[spoiler]http://www.vikidrog.com/[/spoiler]
İlaç yapımında kullanılan drogları internette paylaşıcağım ama biraz tema sıkıntısı çektim en sonunda gittim şarkı sözü temasını editlemeye başladım resmi açılışı bugüne nasipmiş.
Sitede hiç bir şey olmasa da kısa bir yorum yaparsanız sevinirim :D en azından hızlı mı açılıyor yavaş mı açılıyor :D
Not:Şarkı,şarkıcı,şarkı sözü,albüm kelimelerini bir türlü değiştiremedim php dosyalarına baktım ama bulamadım anlayan varsa yardım edebilir mi?
Not2:Oradakiler öylesine konular sadece çaılışıp çalışmadığını görmek için yazdım

tolgacan86

site gayet hızlı açılıyor doğaldır hiç yüklenmesi uzun sürecek (görsellik katıcak) resim video vs yok. Sade görünüyor şu an için ama eklemeler yapınca ne olacağı daha iyi belli olur. Yalnız biraz konuya yönelik görsellik eklemek lazım gibi. Hayırlı olsun şimdiden :)

avni59

site scriptini atarsan biraz bakabilirim.

TwofuN

Alıntı yapılan: avni59 - 24 Haziran 2012, 19:20:11
site scriptini atarsan biraz bakabilirim.
linki veriyim indir bi bakıver cetten rehmet(hep söylemek istemişimdir)
[spoiler]http://www.sermat.org/wp-content/plugins/download-monitor/download.php?id=4[/spoiler]