Kişisel Web Siteleriniz ve Bloglarınız

Başlatan ElisaMcCline, 11 Nisan 2011, 16:31:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bekeli

Teşekkürler @ikose değerli yorumun için.
Tüm arkadaşların fikirlerini bekliyorum.

enderege

Alıntı yapılan: ikose - 11 Ekim 2012, 14:22:54
Buxpal'ın scam olduğunu görmüştüm bir yerlerde..

Buranında Paypal hesabı bloke oldu. Bende zamanında çok hoşuma giden bir siteydi.
Bencede  PTC sitesi reklamı vermektense blog veya kişisel web sitesi reklamı vermek daha iyidir. Siz atıyorum neo reklamı veriyorsunuz ama o reklamı tıklayan kişi neo ya üye ise reklamınızı boşa gitmiş oluyor. Ama 5-10 PTC sitesi tanıttığınız kişisel web sitesi reklamı verdiğinizde birine üye ise diğerine bakıp üye olma ihitmali daha yüksek.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 11 Ekim 2012, 17:51:42

Buranında Paypal hesabı bloke oldu. Bende zamanında çok hoşuma giden bir siteydi.
Bencede  PTC sitesi reklamı vermektense blog veya kişisel web sitesi reklamı vermek daha iyidir. Siz atıyorum neo reklamı veriyorsunuz ama o reklamı tıklayan kişi neo ya üye ise reklamınızı boşa gitmiş oluyor. Ama 5-10 PTC sitesi tanıttığınız kişisel web sitesi reklamı verdiğinizde birine üye ise diğerine bakıp üye olma ihitmali daha yüksek.

Evet biliyorum Buxpal'ın Paypal hesabının bloke olduğunu. İyi gidiyordu aslında. Hayırlısı bakalım.

Bu arada linkini verdiğim blogun reklamını verdim bakalım. Bekliyorum sonuçları. Çok fazla ümitli değilim gerçi ama olsun.
RewardingWays'te 2500 adet reklam aldım. Bakalım neler olacak. 1-2 ref gelse bari :)

tolgacan86

Alıntılarla dolu olan blogum.. Malesef çok acemi olduğum için özgün birşey oluşturamadım farkındayım. Adım hıdır elimden gelen budur misali..

Yardımlarından hakanatik ve bekeliye sonsuz teşekkürler :)

[spoiler]http://rewardingway.blogspot.com[/spoiler]

yorumlarınızı, eleştirilerinizi alabilirsem sevinirim..

bekeli

Bence de olmuş. Eline sağlık.

Anlaşılan haftalık rewardingways ref yarışması 1.si artık kesinleşti. Her hafta başarılı olman dileğiyle..

hakanatik01

Güzel olmuş :y umarım beklentilerinide karşılar

enderege

Bencede iyi olmuş. Eline sağlık,bol kazançlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

voldemort

hakanatik01

buda güzel olmuş bekeli çok karşıma çıktığı için burda görmemişim[Bkz clixplanet adgrid] bile refin olamdım bir türlü hepsini kullanıyordum bende:)

Benim bloguda "alıntı" yapmışlardı :g :g değiştirdim bunu yapmamış henüz bakalım ne zaman yapacak :g :g Menü sıralaması ve yazılanlar bile aynıydı ama ben ptcyi bıraktığımdan bunda daha çok site var.Ben testing demiştim oda aynını kullanmış kullandığım hr tagları renkler herşey aynıydı enson ir tema kullandım bende onu bulammaış herhalde kopya edemedi :D
Blgoları vermeyeyim bedavadan reklam olamsın:D n0body zigmanetwork kemalyildiz77 rumuzlarını kullanıyordu:) kendi eti kendi buldu bu rumuzları gördümmü imkanı yok refi olmam artık :g :g