Neoxsense (SCAM)

Başlatan enderege, 20 Ekim 2011, 19:20:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Arkadaşlar, 0.1$,0.2$,0.3$ olsada alıyorduk iyiydi. site artık ödeme yapmıyor. O nedenle destek için tıklamayı bırakabilirsiniz. Desteğiniz için teşekkür ederim.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Scam mi yani ? ... ?
Öyleyse scam sitelerin olduğu yere yaz istersen enderege .. ;)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Aralık 2011, 23:24:39
Scam mi yani ? ... ?
Öyleyse scam sitelerin olduğu yere yaz istersen enderege .. ;)

PTC invest de Watchlist de. Scam ilan etmedi ama bana 4 gündür ödeme göndermediğine göre SCAM.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 09 Aralık 2011, 23:34:59
PTC invest de Watchlist de. Scam ilan etmedi ama bana 4 gündür ödeme göndermediğine göre SCAM.

Belki sana kıldur yahu, sana ödeme göndermedi diye hemen scam mi ilan ettin siteyi :D .. Oh oh oh :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Aralık 2011, 00:16:48

Belki sana kıldur yahu, sana ödeme göndermedi diye hemen scam mi ilan ettin siteyi :D .. Oh oh oh :D

PTC investe bi yazı yazayımda SCAM yapsın. Keretalar çok geriden geliyorlar. Ben ilan ettim mi iş bitmiştir. O kadar! ;D

FilmsizKalma

önceki ödemede aynı şeyi de bana yaptılar foruma konu açtım hatta ama sonra 4 . günde felan geldi. bence biraz bekleyin hocam

sumercan

Benim de 1 Aralıktan beri bekleyen ödemem var . Ümidimi kestim , birkaç gün daha tıklarım !

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 10 Aralık 2011, 23:05:21
Benim de 1 Aralıktan beri bekleyen ödemem var . Ümidimi kestim , birkaç gün daha tıklarım !
Ohoooo, 1 Aralık mı ? Çizin gitsin üstünü...  :(
Ödeme gelse de tıklamayın daha siteye.. bitmiş gitmiş demekki çoktan da siz helva yapalım mı diye düşünüyorsunuz :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Aralık 2011, 23:21:50

Ödeme gelse de tıklamayın daha siteye.. bitmiş gitmiş demekki çoktan da siz helva yapalım mı diye düşünüyorsunuz :)

Daha dur hocam yeni parti yapıcaz. Alalım mı?

ElisaMcCline

Başına iş arıyorsun galiba :D