Neoxsense (SCAM)

Başlatan enderege, 20 Ekim 2011, 19:20:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 21:20:00
Aynı şeyden bahsetmiyorsunuz sanırım.
Anladığım kadarıyla sen site batarsa ödeme alan üyelere yani sizlere dispute açar mı diye sordun,
Universitely de onu yanlış anlayıp upline a dispute diye düşünmüş ve filmsiz kalmaya dispute açabileceğini söylemiş.
Sen de onu yanlış anlayıp Universitely nin, filmiskalma' nın senin refin olduğu için sana dispute açması gerektiğini söylediğini sanmışsın :)

Of kafam yoruldu :)

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 21:38:34
Walla ben bilmem, bu diyalogdan benim anladığımı söyledim, kendi gelince düzeltsin/onaylasın/itiraz etsin :D

yanlışlar üzerine 2. seans başlasın o zaman.... (tam bu sırada gonk sesii gelir :D )

İk etapta ben enderege'nin dispute açar mı cümlesini, FilmsizKalma'nın (enderegenin refi diye biliyordum) Enderege'ye dispute açar mı diye anlamışım;
Enderege'de, upline'nın kendisi olmadığını söyleyerek FilmsizKalma'yı Markopaşa'ya yönlendirimiş (bu arada o kim :) ).
Sizde gelip ortadaki yanlış anlaşılmayı (itiraf edeyimki kıvılcım yine benden olmuş :) ) ortaya çıkarmışsınız (çıkarmasaymışsınız daha mı iyi olurdu, bilemedim şimdi).
Tuncay bu senaryoyu çok beğenmiş..
...
...
...

Sonuç; ona vurma bana vur, o bişey yapmadı ben yaptım, o masum benim suçlu.... :D :D
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 14 Kasım 2011, 22:40:02
FilmsizKalma'yı Markopaşa'ya yönlendirimiş (bu arada o kim :) ).

Gençsin tabi bilmezsin. Eski bir tabirdir. Hani küllahıma anlat gibi. Wikipedia dan senin için buldum.

Marko Paşa ya da asıl adıyla Marko Apostolidis (Yunanca: Μάρκος Αποστολίδης) (d. ? - ö. 1888) Rum asıllı bir Osmanlı hekimiydi.

Galatasaraylı Marko Paşa ilk ve orta öğrenimini Yunanistan'ın meyve bahçeleri ve bağlarıyla ünlü Syros Adası'nda yaptı. Sonra, ailesi ile birlikte gittiği İstanbul'da Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane'yi (Askeri Tıbbiye) bitirdi. Mezun olduğu yıl, cerrahi kliniği şefliğine atandı. Kısa sürede iyi bir hekim olarak ün kazandı ve mirlivalığa (Osmanlılar'da sancak beylerine verilen paşalık rütbesi) yükseltilen ilk hekim oldu. 1861'de Sultan Abdülaziz'in hekimbaşılığına getirildi. 1871'de Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane Nazırlığı'na atandı. 1878'de, II. Abdülhamit döneminde Meclis-i Ayan (Senato) üyeliği'ne getirildi. Kırımlı Aziz Bey'le birlikte Hilâl-i Ahmer Cemiyeti'nin (Türkiye Kızılay Derneği) kurulmasında katkıda bulundu.

Marko Paşa çok sabırlı bir hekimdi. Hastalarını uzun uzun sabırla dinler, dertlerine tıbbi yönden yardımcı olmakla birlikte, onlara manevi huzur ve rahatlık vermeye de özen gösterirdi.

Marko Paşa'nın bu ünü halk arasında iyice yayıldı ve zamanla, yakınmayı dinleyecek kimsenin olmadığını vurgulamak için söylenen "anlat derdini Marko Paşa'ya" deyimi ortaya çıktı. Marko Paşa 1888 yılında vefat etti.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Alıntı yapılan: enderege - 14 Kasım 2011, 22:52:56
Marko Paşa'nın bu ünü halk arasında iyice yayıldı ve zamanla, yakınmayı dinleyecek kimsenin olmadığını vurgulamak için söylenen "anlat derdini Marko Paşa'ya" deyimi ortaya çıktı. Marko Paşa 1888 yılında vefat etti.[/b]

teşekkürler... :)
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

yanlış anlayan anlayana :):) iyi muhabbet olmuş
ama şunu düşündüm ben senin refin neden değilim ya :):) acaba daha öncemi kayıt olmuştum bilemicem ama yarından itibaren refin olayım baride site batarsa bi şansım olsun :)

ElisaMcCline

@universitely
Biraz karıştı ortalık ama toparlandı neyse :)

@Enderege
Marko paşa muhabbetini biliyorum da, hekim olduğunu bilmiyordum iyi olmuş, teşekkürler :)

@filmsizkalma
Ohooo, çözmüşsün sen bu işi :D

@ enderege
Direk reften düspute gelecek haberin olsun :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 23:41:50

@ enderege

Hocam o ne? Neyse Dispute gelmesinde Düspute gelsin. Çözeriz.  ;D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 14 Kasım 2011, 23:53:05
Alıntı yapılan: elisamccline - 14 Kasım 2011, 23:41:50

@ enderege

Hocam o ne? Neyse Dispute gelmesinde Düspute gelsin. Çözeriz.  ;D

o yeni çıktı onu yapınca eve haciz bile geliyor sanırım  ;D

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Kasım 2011, 00:00:05

o yeni çıktı onu yapınca eve haciz bile geliyor sanırım  ;D

Hemen Paypal shipping adresimi değiştiriyorum.

FilmsizKalma

fazladan 2 tane reklam var enderege hocam kaçırma :D

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 15 Kasım 2011, 22:41:07
fazladan 2 tane reklam var enderege hocam kaçırma :D
Aldım kabul ettim. Sağol.