openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Admine ödemeler ile ilgili bir PM göndermiştim.
AP yatırım yaptım ve adminin elinde yeterli stok olmadığı için beklemek pek hoş değil diye.

- AP Foud sıkıntısı var biliyorum, sorun olmayacaksa rahatlatmak için PP den de cashout isteyebilirim dedim.
- AP denyatırım yapmış olsanız da, sizin için de bir sorun yoksa, PP den cashout istemenizi biz de tercih ederiz şeklinde bilgi dönmüş...

Adamın ödemeye niyeti var görünüyor sonuçta, ama AP bulmak her yerde zor. PP ye her şekilde para bulabiliyorsunuz.
Aklınızda bulunsun dedim... ;)

enderege

Şuan 27 refim var. 2 refin 3 günü kaldı. ve 27 gündür "0" tıkı var.  14-11-2011 tarihinde recyle yaptım. Son aktiviteleri bu tarih. Normalde bugün bu iki refin Auto recyle olması lazım. ve oldu da bana verdiği reflerin son aktivitesi ise 18-11-2011

Yani değişen reflerdende bana hayır yok. Bir dahaki auto recyle zamanında refin süresi bitiyor. Bu admin milleti keriz, kendini de uyanık zannediyor!  >:(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Yahu onlarca kez söyledim; autorecycle refleri yaramıyor... Recycle yapacaksınız... !!!
Başka yolu yok... ;)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Aralık 2011, 14:55:35
Yahu onlarca kez söyledim; autorecycle refleri yaramıyor... Recycle yapacaksınız... !!!
Başka yolu yok... ;)

Abi bir ayda aynı refi işe yarasın diye kaç defa recyle yapacağız?  14-11-2011 tarihinde yaptım. İşe yaramadı. Eldeki avuçdakini recyle için harcayacakmıyız?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 02 Aralık 2011, 15:00:25
Alıntı yapılan: elisamccline - 02 Aralık 2011, 14:55:35
Başka yolu yok... ;)
Abi bir ayda aynı refi işe yarasın diye kaç defa recyle yapacağız?  14-11-2011 tarihinde yaptım. İşe yaramadı. Eldeki avuçdakini recyle için harcayacakmıyız?

Recycle ları yanlış zamanda yapıyor olduğunuz ihtimalini hiç düşündünüz mü ? ;)
Adam resete doğru elinde belirttiği üxzere bir hafta içinde tıklamış kim varsa dolduruyor.
Ben gece yapıyorum recycle ları bu yüzden, hemen hemen o gün tıklamamış ref hiç gelmedi desen yalan olmaz.

Ama o gün tıklayıp da bir daha tıklamayan ben de de oluyor, adam elip bakıp beğenmiyor..

Yaa neyse işte, bernde böyle, bilginiz olsun :D

FilmsizKalma

bugün sadece 1 reklam var diğer 3 ü kayıp sanırım  :'(

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Aralık 2011, 00:04:35
Reklam sorunu çözülmüştür ;)
Sorunun çözümü beni yolda yakaladığı için reklamları izleyemedim. Neyse zaten sürünen avg'lerle bir şey verdiği de yoktu  >:(
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 08 Aralık 2011, 11:53:49
Sorunun çözümü beni yolda yakaladığı için reklamları izleyemedim. Neyse zaten sürünen avg'lerle bir şey verdiği de yoktu  >:(
Öğleden önce 11:30 da reset biliyorsun değil mi ?
Bu konuda Ülke olarak şanslıyız aslında ;), ertewsi günü öğleden önce de yapabiliyoruz tıkları :)

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 08 Aralık 2011, 15:30:53Öğleden önce 11:30 da reset biliyorsun değil mi ?
Bu konuda Ülke olarak şanslıyız aslında ;), ertewsi günü öğleden önce de yapabiliyoruz tıkları :)
Evet bende onu düşünerek yetişebilirim diye düşünüyordum ancak tek bir eksiklikle! ben 12:30 diye hatırlıyordum reset saatini ve eve girdiğim saat 11:47 idi  :-\
Neyse çok bir şey kaybetmediğim için üzülmüyorum, ref geliri yüksek olan arkadaşlar da kayıp yaşamamışlardır umarım...
Şu sıra imzasız'ım...