openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Eveet, saçma sapan uygulamalar başlamış. Her adminden değişik inciler geliyor. Her çekimden sonra 60 tane reklam tıklama zorunluluğu var artık. Sabah ödeme isteyecektim izin vermedi :) Sinirlendim yahu  >:( >:(

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 09 Aralık 2011, 10:16:11
Eveet, saçma sapan uygulamalar başlamış. Her adminden değişik inciler geliyor. Her çekimden sonra 60 tane reklam tıklama zorunluluğu var artık. Sabah ödeme isteyecektim izin vermedi :) Sinirlendim yahu  >:( >:(

Yakında amuda kalkmış resmimizi foruma koymamızıda isterlerse şaşmamak lazım o zaman.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 09 Aralık 2011, 10:16:11
Hehe, iyiymiş :D
Kaç reklam tıkladığını ya da kaldığını da yazıyor mu bari :), ona göre ne kadar kaldığını bilirdik :)
Bronze üyelere haftada bir gibi olmuş yani :)

Walla ödediği sürece, bence sorun yok :)
Gittiği yere kadar ve ödediği sürece, Long Live Openbux :D

Görmemiştim, bir bakayım, neler varmış :)

FilmsizKalma

bende bi 5 ref kuyruğuna girdim bakalım elimdeki 2 sininde süresini uzattım artık inşallah gelenlerde iyi olur :)

ElisaMcCline

Ödeme kanıtlarını bayağı bir dağıtmışız, buraya yazıyorum o yüzden..
Captcha sorunu çözüldü bende.... Siteye girebiliyorum, aklınızda bulunsun ;)

bilge8408

Evet, ben de girdim şu anda  :)

ElisaMcCline

Hmm, yanlız arada yavaşlığı hissediliyor. Tutukluklar oluyor ...
Ben gün içinde tıklamıştım, 1 kişi de olsa tıklayamamış olanlar için stats ları alıp çıktım hemen.
Ya DDOS var ya da ciddi bir reklam trafiği.... hissedersiniz zaten...

bilge8408

Yav eheh, tıkladım çıktım :) Artık PP ile isteyecem ödemeleri de :) Bahanesi kalmasın admin efendinin  >:(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 15 Aralık 2011, 00:55:48
Yav eheh, tıkladım çıktım :) Artık PP ile isteyecem ödemeleri de :) Bahanesi kalmasın admin efendinin  >:(
Yanlız sen taktın harbiden :D
Ya adam ödüyorum ama AP az diyor, ne yapsın :) Biz bulabiliyor muyuz istediğimiz zaman kolayca ki :)
AP yok dese daha mı iyi, bir sürü sitede örneği var, bırak ödesin de neyle istiyorsa onunla ödesin :D
Zorla savundurtmayın elin adminini bana :D

ElisaMcCline

Bu arada bu sefer çok birikti.. ben AP-PP sinde değilim.. ödeyebilecek mi onu merak ediyorum :(