openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Napıyım bana da alerte para lazım  :D
Amaaan vermezse vermesin.Desteğe gittik zaten  ;)

bilge8408

AP'ye para istemek sıkıntılı bu aralar.. 10-11 gündür bekleyen üyeler var :) Ben PP'den devam :)

ElisaMcCline

E öyle, ödesin de AP-PP sine bakmayın..
Yolun yolabildiğinizi, ne veriyorsa verdiği kadar.... O düşünsün.. :)

ElisaMcCline

Payment prooflar da bir azalma yok.. Cashoutlar arası reklam zorunluluğu adminin elini biraz daha güçlendirdi sanırım.
Admine daha zaman kontrollü geliyor ödemeler ve hazır oluyor..  En azından standartlara rahatça ödeyebilecek zamanı yarattı.
Birçok sitenin göremediği bir yerde şu anda.. standartlara yapılan ilk ödemeleri yapıyor ;)

Süre uzatmalarım ve bronze yenileme zamanım geldiği için Çarşamba günü isteyebileceğim ödemeyi biraz geciktireceğim sanırım... :(

ElisaMcCline

Cashout için tık sınırıyla boğuşan arkadaşlar...
3 tane short ad var.. ikisine standartlar da tıklayabiliyor, yetişin :D
Biri de sadece yükseltilmiş üyelere ....

alperen

Alıntı yapılan: elisamccline - 23 Aralık 2011, 00:26:39
Cashout için tık sınırıyla boğuşan arkadaşlar...
3 tane short ad var.. ikisine standartlar da tıklayabiliyor, yetişin :D
Biri de sadece yükseltilmiş üyelere ....

standart üye olarak 4 tane short ad. a tıkladım 4 tanede normal reklam güzel oldu=) site aslında 0,90centte 3ref vermeyi bıraksa ref sıkıntısı brzdaha azalır içerdekiler öncelikle para çekmeye bakar sonradan ref alır bukdr ucuz olunca herkez öncelikle ref alımını deniyordur...

efebakan

Alıntı yapılan: sumercan - 15 Aralık 2011, 20:31:03
1$ Kesinti ile ben ilk ödememi aldım ! tıklamaya devam ediyorum.

hayırlı olsun sumercan darısı öbür siteye inşallah

ertunctezcan

O kadar okudum dedim sormıyım ara ara sölemişler hep defalarca kez okudum ama anlamadım :'(. Nasıl 8 reklam tıklıyosunuz anlamadım gitti ben hep 4 tıklıyorum. Başka reklam olmuyo hiç. Arada sırada bi 1 taneçıkıyo ama onuda tıklamamam lazım sanırım okuduğumdan öle bişeyler anladım. Şu olayı bana birisi açıklıyabilir mi bi zahmet, şöle en ince ayrıntısına kadar. Nerde hata yapıyorum :-[.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 26 Aralık 2011, 14:54:09
O kadar okudum dedim sormıyım ara ara sölemişler hep defalarca kez okudum ama anlamadım :'(. Nasıl 8 reklam tıklıyosunuz anlamadım gitti ben hep 4 tıklıyorum. Başka reklam olmuyo hiç. Arada sırada bi 1 taneçıkıyo ama onuda tıklamamam lazım sanırım okuduğumdan öle bişeyler anladım. Şu olayı bana birisi açıklıyabilir mi bi zahmet, şöle en ince ayrıntısına kadar. Nerde hata yapıyorum :-[.
Standart üyeler 4 reklam tıklıyor sorun yok yani.. Site ilk açıldığında bir bug vardı, 8 reklam tıkladık birkaç gün, o kadar..
Fazladan gelen reklama da tıkla, niye tıklamıyorsun...0,007$ değerinde.. 7 adet neobux reklamı kadar yani :)

Edit:
Ertunç, bu arada refimmişsin, geldiğinde forumda aktif değildin herhalde ya da ben farketmedim...
Teşekkür ederim...

ElisaMcCline

Bu arada openbux ta +1 reklam var... short değil.. direk normal reklam.... ;)