openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Alıntı yapılan: nouma26 - 30 Aralık 2011, 16:58:15Çekmeyi düşünüyorsan paypal dan çek.Ben sırf alertte param olsun diye uğraşıyorum ama 15 gün oldu hala gönderilmedi 2 dolarım...
Yatırımı PP'dan yaptım, istesemde AP'dan vermez zaten :)

NOT: PP ödemem anında geldi.
Hocam bir sonraki ödememin fee lerini sizden alıcam ona göre :D
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 30 Aralık 2011, 18:31:15
Alıntı yapılan: nouma26 - 30 Aralık 2011, 16:58:15Çekmeyi düşünüyorsan paypal dan çek.Ben sırf alertte param olsun diye uğraşıyorum ama 15 gün oldu hala gönderilmedi 2 dolarım...
Yatırımı PP'dan yaptım, istesemde AP'dan vermez zaten :)

NOT: PP ödemem anında geldi.
Hocam bir sonraki ödememin fee lerini sizden alıcam ona göre :D

Hayırlı olsun, kendim almış kadar sevindim :D
Benimki yüksek kaldı heralde hala gelebilmiş değil :D Foruma proof girmeyi unutma... Site devam ederse ödeme alamazsın, sıkıntı yapıyor admin. ;)
24 saat içimde proof bekliyor :)

İstediğin fee olsun... ödesin de :D

alperen

Kimlik Sigortalının 31 Ara 2011 03:07:07 GMT

aşağıdaki kimlik bilgileri o anda ziyaret etmekte olduğunuz site maç emin olun:

Şirket:   OPEN2WEB TASARIM E Desenvolvimento   

Adres:    Rua Doutor Jose Mendonca Clark, 130, 402 Teresopolis, Rio de Janeiro, 25.953.560, Brezilya
Telefon:   Kayıtsız
Faks:   Kayıtsız
E-Posta Adresi:   Kayıtsız

OPEN2WEB TASARIM E Desenvolvimento 50.000 $ 'lık bir web sitesi kimlik güvencesi garanti tutar. Bu bu sitede IdAuthority tarafından sağlanan bilgilere dayanarak, $ 50,000 'a kadar sigortalı olduğu anlamına gelir .

© Telif Hakkı. IdAuthority ™ tarafından sağlanan veriler

Ben comodo kullanıyorum ztn ondan sadece bendemi çıkıyor yoksa herkezdemi çıkıyor bilmiyorum ama paylaşayım dedim herkezde çıkmıyosa hiç diilse samba yapcağınız adresi bilirsiniz=) bizim paramız nekdr güvencede olmasada adam kendini sağlama almış=) Bide adam dükkanı kapatmayı planlasa heralde sigorta için para vermezdi:S Bu arada comodo nun sahibi nekdr türkçe konuşamasada türk=) adam parayı vermeden kaçarsa comodo belki vatandaşını korur bi kıyak geçer bendensiniz uleyyy der :D :D ;D ;D :D :D 8)

ElisaMcCline

;D
Herkeste çıkıyor.. Sitenin SSL sertifikası comodo :)

Ve o sdigorta değil daha doğrusu o anlamda sigorta değil :)
Comodo diyor ki.. ; işimi yapamazsam ve bu siteyi koruyamazsam, bu rakama kadar olan zararını tazmin ederim".

alperen

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Aralık 2011, 06:33:49
;D
Herkeste çıkıyor.. Sitenin SSL sertifikası comodo :)

Ve o sdigorta değil daha doğrusu o anlamda sigorta değil :)
Comodo diyor ki.. ; işimi yapamazsam ve bu siteyi koruyamazsam, bu rakama kadar olan zararını tazmin ederim".
aynen anladım ztn o kısmınıda ztn comodo normal pclerede 500$ lık bir güvence veriyor ama site sonucunda bunun için bi bedel ödüor comodo ya uğraşmazdı hemen gitmeyi düşünse diye düşündüm

ElisaMcCline

Arkadaşlar, forumda ödeme alamayan bir sürü kişi var ama ödeme kanıtlarında da her gün 8-10 kişinin ödeme kanıtı var.
genelde hep ilk ödemeler ödenenler.
Admin ortalarda değil.

Siteye yatırım yapmayın, ya da reklam için para harcamayın...

enderege

Millet ödeme kanıtı diye üye oldukları çeşitli sitelerdeki ref linklerini vermişler. Burası scam diye yazmışlar. Admin ve mod lar  hiç bir müdahalede de bulunmamışlar.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 01 Ocak 2012, 22:51:54
Millet ödeme kanıtı diye üye oldukları çeşitli sitelerdeki ref linklerini vermişler. Burası scam diye yazmışlar. Admin ve mod lar  hiç bir müdahalede de bulunmamışlar.
Diyorum ya, mod ortalarda yok.... Ama ödeme kanıtı da var.. hepsi öyle değil..
Ek olarak... forumda mod yok zaten :)
Yani admin yoksa, himbir yetkili de yok ... :)

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Ocak 2012, 22:46:01
Arkadaşlar, forumda ödeme alamayan bir sürü kişi var ama ödeme kanıtlarında da her gün 8-10 kişinin ödeme kanıtı var.
genelde hep ilk ödemeler ödenenler.
Admin ortalarda değil.

Siteye yatırım yapmayın, ya da reklam için para harcamayın...

Ah şu Brezilyalı'lar yok mu ^^
Ama yemezler bu sefer :D  Neyse geçmiş olsun hepimize... 1-2 gün sonra ödeme isteyeceğim bu arada :) İsteyenin bir yüzü; vermeyenin 2 yüzü...

yingyang16

Son ödemeyi belki alırım dedim ama olmadı :P Herkese geçmiş olsun :(