openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Ocak 2012, 21:25:13
Bugüne ait bir sürü ödeme var ???

Hepsi 1. ödeme. Bir tane 8$ var. ve arada sitenin scam olduğunu yazanlarda var.

Edit:

1 tanede 91$ var!!! ???
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 06 Ocak 2012, 21:30:14
Hepsi 1. ödeme. Bir tane 8$ var. ve arada sitenin scam olduğunu yazanlarda var.

Edit:

1 tanede 91$ var!!! ???

Yaa enderege, niye scam diye bağıramıyorum anla işte, içimde kaldı diyemedim :) Kafasına göre para buldukça ödüyor herif, arada kaynayan kaynıyor :)
İlk ödemelere niye bu kadar takıyorsunuz ki, asıl onların hakkı, onların tıklarıyla (örneğin ben) bir sürü ödeme aldım.
Alabilen alsın ödemesini... Bana vermiyor :)
Cevap bile yazmamış ticketa... :) ikinci ödeme zamanı gelmiş, bekleyen ödemen var diye istemeye bile izin yok :D
Hani dedim belki az istersem arada kaynar :D

sumercan

Ben senin refinim orda ilk ödemeyide anında yaptı. Kanıtınıda koydum sanıyorum bu siteye.Halada tıklıyom 0.04 yazıyor hergün.

lovablegs

elisa hocam bende devam edecem scam olana kadar belki ilk ödemeyi almayı başarabilirim daha çok var ama olsun dewam ... :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Ocak 2012, 23:01:06
Hani dedim belki az istersem arada kaynar :D

hocam bırakın ya... zaten sizin yüzünüzden scam oldu güzelim site :D artık ödeme istemeyi bırakında ilk ödemelerini almayı dört gözle bekleyen arkadaşlar faydalansın içeride kalan son paralardan... :)
Şu sıra imzasız'ım...

nouma26

Şu paralardan bize de gelse keşke....Tam 22  gün oldu 1 doları ödemedi  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: sumercan - 06 Ocak 2012, 23:32:47
Ben senin refinim orda ilk ödemeyide anında yaptı. Kanıtınıda koydum sanıyorum bu siteye.Halada tıklıyom 0.04 yazıyor hergün.
Yazmasına yazıyor da, vermesi sorun işte.. herkese vermiyor sevgili admin :D

Alıntı yapılan: lovablegs - 06 Ocak 2012, 23:42:16
elisa hocam bende devam edecem scam olana kadar belki ilk ödemeyi almayı başarabilirim daha çok var ama olsun dewam ... :D
Hayırlısı olsun diyelim... Umarım alırsın sen de birşeyler :)
Bu arada millete tıklamayı bırakmasın diye gaz verdiğimi düşünenler mutlaka vardır. Admin bana ödemiyor hatırlatayım dedim :D

Alıntı yapılan: universitely76 - 07 Ocak 2012, 00:01:11
hocam bırakın ya... zaten sizin yüzünüzden scam oldu güzelim site :D artık ödeme istemeyi bırakında ilk ödemelerini almayı dört gözle bekleyen arkadaşlar faydalansın içeride kalan son paralardan... :)
Ödemiyor zaten yahu, bekliyor ta bir önceki ödeme... Adam asıl bize kazandıranlara ödüyor işte :)
Olsun o da birşey, keşke herkes alsın da ben almayayım dert değil :)
Benzer herhangi bir siteden bu kadar yatırımla, bu kadar kazanmadım daha önce, o da yeter :) He öderse de hayır demem :D

Alıntı yapılan: nouma26 - 07 Ocak 2012, 01:07:28
Şu paralardan bize de gelse keşke....Tam 22  gün oldu 1 doları ödemedi  :D

E ama sen kaşındın Nouma, lazım diye Ap diye direttin.. Hiç yoktan PP gelirdi ama gelirdi o dönemde istediğinde :D

bursasporlu16

Artık yazanda yok demekki yapıcak bişey kalmadı:D
Kesin scam oldumu bırakalımmı tıklamayı??

bilge8408

Bana günde 1 dolara yakın geliyor, siteye erişim bitene kadar reklamlarda kullanmayı düşünüyorum. Yani tıklamaya devam...