openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 18 Ocak 2012, 11:36:52
Reklamları da kafasına göre onaylıyor cingöz admin; kaç gündür bekliyor reklamım :(
Belki de kendi reklamları o yeni onaylananlar :D :D :D
Kullanıcılar da reklam onaylanıyor diye bekleyip ayrılamıyolar siteden :D Tıklamaya devam :D :D :D

Ya da scam site görünümüne girmemek için az adette onaylıyor sürekli, yine sıradakiler bize de sıra gelir diye tıklamaya ve beklemeye devam  :D :D :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 18 Ocak 2012, 15:39:54
Alıntı yapılan: bilge8408 - 18 Ocak 2012, 11:36:52
Reklamları da kafasına göre onaylıyor cingöz admin; kaç gündür bekliyor reklamım :(
Belki de kendi reklamları o yeni onaylananlar :D :D :D
Kullanıcılar da reklam onaylanıyor diye bekleyip ayrılamıyolar siteden :D Tıklamaya devam :D :D :D

Ya da scam site görünümüne girmemek için az adette onaylıyor sürekli, yine sıradakiler bize de sıra gelir diye tıklamaya ve beklemeye devam  :D :D :D

Duymuş sesimizi heralde; benim ptcbox reklamını onaylamış :) Ama size göstermicem :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 19 Ocak 2012, 00:38:30
Duymuş sesimizi heralde; benim ptcbox reklamını onaylamış :) Ama size göstermicem :)

Hayırlı olsun, ödeme almışsın gibi oldu değil mi :D :D :D
Aman onaylansın da biz görmeyelim reklam falan :D

bilge8408

Alt forumlar eklemiş, baya bir reklam onaylamış.. 45 gün sonra ödeme alan bir üye de ödeme kanıtı girmiş :) Nolcak bakalım....

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 19 Ocak 2012, 00:55:29
Alt forumlar eklemiş, baya bir reklam onaylamış.. 45 gün sonra ödeme alan bir üye de ödeme kanıtı girmiş :) Nolcak bakalım....

Böyle böyle 6 ayı çıkartıp bir süre için de ödeme yapmaya başlarsa, paid siteler arasına girer bu herif :D

enderege

Bende reklam verdim. 9$ lık. Bakalım onaylayacak mı?

ve

1 ay önce 5 ref sırasına girmiştim, bugün vermiş 5  refi.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Ocak 2012, 00:57:39

Böyle böyle 6 ayı çıkartıp bir süre için de ödeme yapmaya başlarsa, paid siteler arasına girer bu herif :D

ve. (nokta)

ElisaMcCline

Walla Bu bile iyi bir haber :D Ohh yaa rahatladım :D
Da ne zaman watchlist e aldılar da scam ilan ettiler.... en son geciken ödemelerdeydi ? :D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Ocak 2012, 01:35:47
Walla Bu bile iyi bir haber :D Ohh yaa rahatladım :D
Da ne zaman watchlist e aldılar da scam ilan ettiler.... en son geciken ödemelerdeydi ? :D

PTC İnvest bir ara bakımdaydı o zaman almışlardır. :D  Şartmı abi watchlist? Tepeden inme yapmışlar. İnşallah reklamları bari onaylar bu saatten sonra.  :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 19 Ocak 2012, 01:44:21
PTC İnvest bir ara bakımdaydı o zaman almışlardır. :D  Şartmı abi watchlist? Tepeden inme yapmışlar. İnşallah reklamları bari onaylar bu saatten sonra.  :(

Yok bakımdan sonra da gördüm, geciken ödemelerdeydi... haftasonuydu sanırım en son baktığımda işte :)

Biraz zamana da oynuyordu aslında... Niyeti belli olur bundan sonra :D
Ödeme yapmaya devam eden bir scam site olamayacağına göre, şansını zorlayacak mı, göreceğiz bakalım :)