openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokhancolakoglu

openbux kesin scama mı çıktı abi tıkları keselim mi:)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokhancolakoglu - 17 Ocak 2012, 19:13:34
openbux kesin scama mı çıktı abi tıkları keselim mi:)
Sadece reklam için tıklıyorum ben. Ödemiyor adam.
Son dömende foruma bile bakmıyorum.. yeniler hala ödeme alabiliyor mu bilmiyorum.

Ödemesine az kalmış olanlar şanslarını denemek için, reklam veriyor olanlar reklam ücretini karşılamak için bırakmayabilir.
Ama para beklentisi olanların devam etmesi biraz anlamsız olur sanırım...

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Ocak 2012, 16:10:53

bu arkadaş, her nasılsa, kimsenin ödeme alamadığı yerlerden ödeme alıyor. Kendi siteleri olmadığı ne malum diye düşünmüyor değildim bu arada.
Günlerce kimseye ödeme yapmamış siteler, gider ayak bu arkadaşa ödeme yapıyor.. bu da PayPal ı atlatmanın iyi bir yolu bence.
Sitenin parası kalmadı, çünki üyesine ödeme yaptı.

arkadaş kendi sitesine yatırım yapıp kendine dispute bile açıyor olabilir hatta    :D :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 17 Ocak 2012, 19:33:18
arkadaş kendi sitesine yatırım yapıp kendine dispute bile açıyor olabilir hatta    :D :D :D
Evet bu da bir yol, daha önce adminlerin neleri nasıl kaçırdıklarından bahsederken anlatmıştım :)
Siteye koyacakları tüm parayı birer hesap açıp yatırım yapan kullanıcılardan geliyor gibi gösteriyorlar.. Sitenin sonlarına doğru da bu arkadaşlar büyük ödemeler alıyorlar..
Boşaldı bitti işte site :)

bilge8408

Reklamımı onaylarsa; yatırdığım 3 doları helal etcem  :D
Ama ondan da ümidi kestim gibi, alışkanlıktan tıklayıp çıkıyorum, kapasa da rahatlasak  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 18 Ocak 2012, 00:58:25
Reklamımı onaylarsa; yatırdığım 3 doları helal etcem  :D
Ama ondan da ümidi kestim gibi, alışkanlıktan tıklayıp çıkıyorum, kapasa da rahatlasak  :D

Arada benim de en büyük temennim oluyor :D Cidden scam de diyemiyorlar, arada ödüyor herif... :)
Ama biraz daha uzarsa, direk SCAM denebilir hale gelmiş olur ;)

gokhancolakoglu

benim 80 tık limitine az kaldı acaba reklammı versem yoksa çekmeyi mi denesem tavsiyen nedir abi:)

universitely76

En acınası halde olan benm heralde... rentalde atıl duran 9$ var ancak hiçbir şekilde kullanamıyorum. Ticket attım reklam dengesine aktarılsın diye ne admin var ortalıkta ne de bir cevap...
3 reklam sonra ödeme isteyebileceğim, bakalım dönüş nasıl olacak ::)

Bu arada reklamlar onaylanmıyor sanırım..
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Yeni reklam girmedim, O yüzden onaylıyor mu bilmiyorum.
Eski vardı, ara ara para atıp döndürüyorum birşeyler biriktikçe....
Daha doğrusu birazını bak sitede para da kullanıyorum bana ödeme yap der mahiyetinde kullanıyorum :D

bilge8408

Reklamları da kafasına göre onaylıyor cingöz admin; kaç gündür bekliyor reklamım :(