openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: sumercan - 24 Ekim 2011, 22:32:28
Cenazemiz vardı

Başınız sağolsun  :( :( :( Mekanı cennet olsun...

ElisaMcCline

;D
10 ref daha aldım arkadaşlar... ;)

Ayrıca  ;D

bilge8408

Ben de alsam mi aceba :)
Neden bronz aldiniz yahu :) Ref gelirleri ayni degil miydi :) Ne kadarlik aldiniz?

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Ekim 2011, 17:44:54
;D
10 ref daha aldım arkadaşlar... ;)

Ayrıca  ;D

Hayırlı olsun hocam. Bronze üyelik+ref.
Herhalde yatırımsız kazanç sarmadı sizi! Eeeeee....1000$ lardan 2$ a düşmek sarmaz tabiki.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 25 Ekim 2011, 20:21:40
Ben de alsam mi aceba :)
Neden bronz aldiniz yahu :) Ref gelirleri ayni degil miydi :) Ne kadarlik aldiniz?
Şu anda bot üyeler yokken düzgün refleri alabilmek için bronze aldım.. 3 günde bir ref kiralama için. 1 aylık pioneer indirimi ile 8.1$ (normalde 9$)
5 gün uzun sürüyor.. orada rfleri görüyor alamıyorsun, millet çatır çatır alıyor :)
10- 10 alayım dedim 3 günde bir ;)

Sonuçta ref olmadan diğerlerini almak da anlamsız.. Bot refler yok o yüzden ref sıkıntısı var, 1 aylık bronze aldım o yüzden ;)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Ekim 2011, 20:23:51
Hayırlı olsun hocam. Bronze üyelik+ref.
Herhalde yatırımsız kazanç sarmadı sizi! Eeeeee....1000$ lardan 2$ a düşmek sarmaz tabiki.
teşekkürler enderege,
Yok yahu, mini sitelerle uğraşmak da ayrı dert... Birazdan girdiğim 3 tane sitenin iki tanesine yazacaklarımı görürsün :)
Ne güzel soğumuştum PTC den, buxhostlarla biraz eğlenince şevke geldim yine :)
Deneyelim bari dedik ama, ara sitelerin durumu da ayrı bir dert... :)

Openbux biraz daha farklı duruyor ama yatırım alamıyor galiba biraz yardım edeyim dedim :D
Ve evet 2$ peşinde koşarken bu adminlerle uğraşacağıma, bari büyük paraların peşinde koşayım da dedim tabii ki...
5 tane mini site yerine bari 1 tane adam gibi siteyle uğraşayım ;)
Minik de olsa reklam vs için ya harcıyor ya da uğraşıyorsun, Bari toplu olarak hepsini bir siteye yapayım da varsa ucunu görelim dedim :D

bilalyuzugullu

hadi bakalım hayırlısı  :)

ElisaMcCline

Arkadaşlar duyuruyu tekrar giriyorum.. Çalışma bugün yapılıyor:

24 Ekim Çarşamba, (6:00PM and 9:00PM (GMT-2)) TR saatiyle öğleden sonra 14:00 - 17:00 (olması lazım) saatleri arasında server da çalışma yapılacakmış.
Kısa süre önce görülem error 500 hatalarını gidermek için yükseltme çalışması yapılacakmış..
bilginize...

enderege

Arkandayım hocam aldım bende bir aylık bronze + 5 ref ( :( )
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.