openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: universitely76 - 27 Ekim 2011, 13:07:31
Sabahtan ref kuyruğunda bekliyorum, araya kaynak yapmaya kalkışanları hiç uyarmam topuklarına sıkarım bak :D gelin burada isminizi belirtip sıraya girin :D
Uyuma kardeşim, Halise Hn almış bile :D
Yanlış kuyrukta mı bekliyosun ne ? :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Ekim 2011, 16:12:36
Alıntı yapılan: universitely76 - 27 Ekim 2011, 13:07:31
Sabahtan ref kuyruğunda bekliyorum, araya kaynak yapmaya kalkışanları hiç uyarmam topuklarına sıkarım bak :D gelin burada isminizi belirtip sıraya girin :D
Uyuma kardeşim, Halise Hn almış bile :D
Yanlış kuyrukta mı bekliyosun ne ? :D
:D  :D
Sakindi,gençti ,yazık oldu :D :D
Aplası gibi direk topuklara çalışıyor,bu kadar da örnek alınmaz ki kardeşim :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 27 Ekim 2011, 17:01:49
:D  :D
Sakindi,gençti ,yazık oldu :D :D
Aplası gibi direk topuklara çalışıyor,bu kadar da örnek alınmaz ki kardeşim :D :D
Öğrenciyle uğraşmak zor tabii ki :D
Benim de farklı mekanlar ve zamanlarda direk sizin gibi olmasa da tecrübem var;) Bilirim :D
Polyanna falan hak getire :D,,,,,,, ...... Direk topuklara :D

yingyang16

bugün 2 gün ref kuyruğu bekledikten sonra 3 ref e razı olup aldım :P + Bronze üyelik :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Ekim 2011, 17:48:58
bugün 2 gün ref kuyruğu bekledikten sonra 3 ref e razı olup aldım :P + Bronze üyelik :D
Hayırlı olsun hocam :D

İlk mesaja bir listeyapsam mı acaba ? :).... Adet çoğalıyor bronze üyelikte ;)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Ekim 2011, 17:55:03
Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Ekim 2011, 17:48:58
Hayırlı olsun hocam :D

İlk konuya bir listeyapsam mı acaba :).... Adet çoğalıyor bronze üyelikte ;)

Teşekkürler hocam  :) Openbux adminine söyleyin hocam bot refleri eklesin artık  :D :D Ref beklemesi çok sıkıcı  :'(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Ekim 2011, 17:56:40
Teşekkürler hocam  :) Openbux adminine söyleyin hocam bot refleri eklesin artık  :D :D Ref beklemesi çok sıkıcı  :'(
Cidden yahu, 3 günde bir alırız dedik bronze aldık ama ref de gelmiyor ki.. 1 - 2- 1 - 2....-.... :D 3 ü göremiyoruz biri almış oluyor hemen..
Şimdi diyorum, boşuna mı bronze aldık :D :D :D

Biraz millet isyan etsin, ekler heralde :D
E ref satacak, kaynak gelecek :) erken çıkartırsa millet gaza gelmeyebilir diye bekliyor olabilir :D

Edit:
Profil resminiz gitmiş hocam :) haberiniz olsun :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Ekim 2011, 18:07:46
Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Ekim 2011, 17:56:40
Cidden yahu, 3 günde bir alırız dedik bronze aldık ama ref de gelmiyor ki.. 1 - 2- 1 - 2....-.... :D 3 ü göremiyoruz biri almış oluyor hemen..
Şimdi diyorum, boşuna mı bronze aldık :D :D :D

Biraz millet isyan etsin, ekler heralde :D
E ref satacak, kaynak gelecek :) erken çıkartırsa millet gaza gelmeyebilir diye bekliyor olabilir :D

Edit:
Profil resminiz gitmiş hocam :) haberiniz olsun :)

:D :D

Hıımmm  profil resmim  :'(   Yine dns lerde sorun başlıyor galiba ::)

bilge8408

Hmmm, ben acele etmemeye karar verdim. Direct ref limitini doldurduktan sonra bronz uyelik alcam. Balance'da biriken parayla da ref olursa alirim yoksa cekmeyi denerim. Nasilsa gelirler aynı...

universitely76

Bir kaç gün önce Bronze almayı düşünüyordum, standart üyeliğe göre daha hızlı bir şekilde ref sayısını arttırabileceğim için. Ancak şu an için bırakın Bronze max ref peketini (50) almayı, standart max. ref paketinin yarısını bile alamadığımızdan üyelik yükseltmeyi bu işler düzelinceye kadar ertelemiş bulunuyorum.
Bot mot.. bir şekilde ref sıkıntısı aşıldığında düşünürüz Bronze'yi artık :)

Bir de üye sayısı hızlı bir şekilde artmıyor sanırsam  ::) Clixb'de bile bir ay içerisinde hızlıca 10 bini bulan üye sayısı burada çok çok aşağılarda seyrediyor.
Şu sıra imzasız'ım...