openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Enderege o refler senin şansınmış :D

ref falan yok  :'(

Saat 02:00 a kadar kimse ref almasın ;D Ben bekliyorum sırada :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 31 Ekim 2011, 00:50:51

ben arada bakıyorum hocam, genel durumu görüp, kaç ref olana kadar beklesem alma şansım olur diye görmek için.... 1 saat önce 6 gördüm en fazla  :D
2 ref var şu anda :)

Ref alan falan olursa da ben değilim, haberiniz olsun :D 2 gün oldu daha alamam istesem de :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Ekim 2011, 00:57:40
Alıntı yapılan: yingyang16 - 31 Ekim 2011, 00:50:51

ben arada bakıyorum hocam, genel durumu görüp, kaç ref olana kadar beklesem alma şansım olur diye görmek için.... 1 saat önce 6 gördüm en fazla  :D
2 ref var şu anda :)

Ref alan falan olursa da ben değilim, haberiniz olsun :D 2 gün oldu daha alamam istesem de :D
:D :D
Bugün fırsat buldukça sık sık ref alama sayfasına baktım hocam aynen en fazla 5-6 ref birikiyor anında gidiyor :'(
yola çıkmadan önce ref almak istiyorum :'(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 31 Ekim 2011, 01:02:27
Bugün fırsat buldukça sık sık ref alama sayfasına baktım hocam aynen en fazla 5-6 ref birikiyor anında gidiyor :'(

Oğlunuzla anlaştınız o zaman :D tıklanmayacak olsa ref alıp heba etmenin anlamı yok ama değil mi ? :D

@enderege
Açıklamalar ve görgü şahitlerinin de belirttiği üzere;
Sitede en fazla 6 ref, hadi biz kaçırdık 10 ref olabilecekken, 25 ref almış olmanız ve bunu olağan bir durum gibi anlatmanız dolayısıyla,
Forumun bana verdiği yetkiye dayanarak, hakkınızda "nereden buldun kardeşim" soruşturması açılmasına karar verilmiştir :D

En acilinden yazılı beyan bekliyoruz :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Ekim 2011, 01:19:03
Alıntı yapılan: yingyang16 - 31 Ekim 2011, 01:02:27

Oğlunuzla anlaştınız o zaman :D tıklanmayacak olsa ref alıp heba etmenin anlamı yok ama değil mi ? :D

@enderege
Sitede en fazla 6 ref, hadi biz kaçırdık 10 ref olabilecekken, 25 ref almış olmanız ve bunu olağan bir durum gibi anlatmanız dolayısıyla,
Forumun bana verdiği yetkiye dayanarak, hakkınızda "nereden buldun kardeşim" soruşturması açılmasına karar verilmiştir :D

;D ;D ;D
anlaştım hatta deneme tıklarını 2 gündür ona yaptırıyorum.Sadece yatırım olan siteleri tıklıyor .Destek tıkları geçici süre servis dışı ;D

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 31 Ekim 2011, 01:19:03

@enderege

Miras değil alın teri. Hatta vergi levhasıda vardı ama artık asmak mecburi değil.  :D

Bende refleri öğlen saatlerine doğru aldım. Akşam yatma vaktine kadar alamadım. 12 saat kadar gecikmeli almış oldum.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Arkadaşlar ilk cashouıtlar bugün geldi :D
2 tane proof var şu anda, darısı hepimizin başına :D

Bir tanesi, "fee çok yüksek değil mi ?" demiş ama hesabı mı yanlış yaptı anlamadım. :D

ElisaMcCline

Arkadaşlar upg tablosunda küçük değişiklikler olmuş (max ads sayıları, kiralama gün aralıkları ve cashout zaman aralarında), yenisini giriyorum.
İlk sayfada da mevcut ;)

Edit:
Kendi tablolarımı sağda solda bir teşekkür bile etmeden kullanan arkadaşlar alsınlar da bunu kullansınlar :)
Gördüğümü şimdi hatırlayıp fligran ekledim :)

enderege

Ben bi yerde kullanmıştım. Şimdi ne yapcam?  ;D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 31 Ekim 2011, 18:07:07
Ben bi yerde kullanmıştım. Şimdi ne yapcam?  ;D
;D
Hahaha, dur göndereyim sana fligransızını.. :D