openbux (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 22 Ekim 2011, 00:11:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

AP olayı midemi bulandırdı benim. Ref kiralamicam vazgectim. 3-4 aktif rr var onların suresini uzatırım. DR'ler ve aylık uyeliklerle  site kapanana kadar devam.

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Kasım 2011, 13:21:13
Dikkat et; tecrübe konuşuyor :D

Geçin dalganızı. ;D

Alıntı yapılan: bilge8408 - 16 Kasım 2011, 18:09:38
AP olayı midemi bulandırdı benim. Ref kiralamicam vazgectim. 3-4 aktif rr var onların suresini uzatırım. DR'ler ve aylık uyeliklerle  site kapanana kadar devam.

Birşey hariç katılıyorum. Aylık üyelikde almayacağım.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilge8408

Normalde ben de almazdım ama DR adeti standart limiti aşıyor. Neyse bir umutsuzluk kapladı içimi :) Bakalım kokusu çıkar yakında. İnadına AP'den isteyecem odemeleri bakalım kac gunde gondercek :)

Ek: Hic affetmem acarım baslıgımı, "payment pending" :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 16 Kasım 2011, 18:47:40
Normalde ben de almazdım ama DR adeti standart limiti aşıyor. Neyse bir umutsuzluk kapladı içimi :) Bakalım kokusu çıkar yakında. İnadına AP'den isteyecem odemeleri bakalım kac gunde gondercek :)

Ek: Hic affetmem acarım baslıgımı, "payment pending" :)
Ben de aynı durumdayım, DR ler için almam gerekecek.. yoksa almazdım. Kimseye önermem de.. Anlamı yok...

İstediğin yerden iste, ama adam uyardı :) Forumda bir sürü kişi salça olacak :D

hm bu arada, cevap geldi adminde colorflag ile ilgili.
Olabilirliğine bakacakmış, durumuna göre yapılacaklar listesine alacakmış..
Olabildiğini bildiğimize göre sorun yok bence ;)

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Kasım 2011, 22:10:20

......İstediğin yerden iste, ama adam uyardı :) Forumda bir sürü kişi salça olacak :D.....

Hakikaten oyle. Basit bir konu actim, odemem bekliyor diye. Sacma sapan yorumlar gelmeye basladı hemen. Adamlar dovcek nerdeyse niye konu aciyorsun diye :=)

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 16 Kasım 2011, 22:14:20
Hakikaten oyle. Basit bir konu actim, odemem bekliyor diye. Sacma sapan yorumlar gelmeye basladı hemen. Adamlar dovcek nerdeyse niye konu aciyorsun diye :=)

Sitenin adını Scama çıkaracaksın.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

......İstediğin yerden iste, ama adam uyardı :) Forumda bir sürü kişi salça olacak :D.....

Hadi yaw, ben daha istemedin sanıyordum, birkaç gün demiştin sanki.. hmm.. oldu zaten 2 gün ama değil mi :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 16 Kasım 2011, 22:24:51

Hadi yaw, ben daha istemedin sanıyordum, birkaç gün demiştin sanki.. hmm.. oldu zaten 2 gün ama değil mi :D

Oldu oldu :) İstedim 11 dolar, vermedi hınzır :) Ben de inat konu actım :) Ama bence gerekliydi. Cunku site su an Polyannalarla dolu. Sorun oldugunu bilsinler; admin de 3-4 gun diye fazla sallamasın insanları..  Kapı gibi yazıyor instant diye TOS'unda..Kızdım zaten cevaplara da..
Artık sus payı olarak ya odeyecek ve konuyu kapatcak, ya da herseyi silip, beni de sutlayacak forumdan :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 16 Kasım 2011, 23:03:15
Oldu oldu :) İstedim 11 dolar, vermedi hınzır :) Ben de inat konu actım :) Ama bence gerekliydi. Cunku site su an Polyannalarla dolu. Sorun oldugunu bilsinler; admin de 3-4 gun diye fazla sallamasın insanları..  Kapı gibi yazıyor instant diye TOS'unda..Kızdım zaten cevaplara da..
Artık sus payı olarak ya odeyecek ve konuyu kapatcak, ya da herseyi silip, beni de sutlayacak forumdan :)
Yok şutlamak gibi birşey yapacağını sanmam, birkaç gün bekletip ödeyecektir..
Ama 4-5 gün de sürse, her şartta hepsi seni suçlayacak :) Açıklama yapmıştı çünki vatandaş :)

11$ bulma peşinde değilim, günlük mü para bulmaya çalışacağım, o yüzden uzun sürdü, der , geçer :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: elisamccline - 15 Kasım 2011, 15:40:13
Adminden haber

Arkadaşlar AP bakiyesi azalmış sitede, Çoğunluk yatırımcı PP ile yatırım yaptığı için, Alertpay a cebimizden para komamız gerekiyor diyor.
Bugün-yarın cashout isteyeceklerden, cashoutlarını PP den istemelerini ya da cashout için 1-3 gün beklemelerini istemiş.
Kısaca AP bakiyesine para aktarımı için zaman istemiş. ille de AP den çekeceğim diyenler için..

AlertPay konusunda update var. (dün açılmış bu konu)

Cashoutları artık isteyebilirsiniz diyor. Biraz tedarikleri olmuş, ama 1-2 gün daha manuel olarak göndereceğiz demiş.

iyi niyetli düşünürsek;
Para az ise yetmeyecek bir bakiyedeki cashout talebinde, sıkıntı olacak. ;)

Kötü niyetli düşünürsek:
Eski PP hesabıyla dispute vs gibi sebeplerle sorunu var,
Yeni bir AP hesabı eklendi ve bunun mass payment ile ilgili sorununu çözene kadar biraz vakit istiyor ;)