paypal banka hesabı ekleme.

Başlatan kamil34, 06 Şubat 2014, 16:35:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamil34

Merhaba ben bugün kuveyt türk bankasından hesab açtırdım.Şimdi bu banka hesabımı paypal hesabıma eklemek istiyorum.Bir hata yapmamak için sizlere danışmak istedim.

Mesela benim paypalda ki adım atıyorum hüseyin özer diyelim.Ben bu adı küçük harfle kaydetmiştim yani hüseyin özer olarak.Bunu baştaki harflerini büyük olarak mı kaydetmem lazım yani şöyle:

Hüseyin Özer gibi yoksa hüseyin özer olarak kalsa bankada ki adımda hüseyin özer yazıyor ama baş harfleri büyük.Sonradan bir sıkıntı çıkmaması için danışıyorum sizlere.
Çünkü bir arkdaşım paypalda bir hata yüzünden 10 tl kesmişler ondan.Son olarak paypala kuveyt türk hesabımı eklerken nasıl yazmalıyım hepsi büyük harfle mi yoksa şöyle mi?
Kuveyt Türk olarak mı? yoksa kuveyt türk olarak mı birde ıban numarasını 26 hanenin hepsini mi girmem lazım.Acele bir cevap verirseniz sevinirim,şimdiden teşekkür ederim.

abcb

Bildiğim kadarıyla büyük küçk harfte sıkıntı çıkarmıyorlar, ıban nosunun da tamamını girmen gerekiyor, zaten eksik olursa sana uyarı verecektir  :)

ElisaMcCline

Kartın varsa, kartın üzerinde yazılı olduğu gibi yazmak en doğrusu.
Banka hesap extrelerinde yazılı olduğu gibi de olabilir.

BAzı bankalar önceden Türkçe karakter kullanmıyordu mesela. Hala var mı bilmiyorum. Bu da sıkıntı olabiliyor.
Daha doğrusu inceleyen PP görevlisinin insafına kalıyor.

kamil34

Peki Hocam bugün kuveytürk bankasından hesab açtırdım.Bu hesabımı paypala kaydederken nasıl yazmalıyım banka adını.Kuveyt Türk olarak mı yoksa hepsi küçük harfle yazsam sıkıntı olur mu.

abcb

ElisaMcCline

Uluslararası isimi şu şekilde geçiyor sanırım

KUVEYT TÜRK EVKAF FINANS KURUMU A.S

Kullandığım bir banka değil. Bilgiyi bankanızdan alırsanız daha net bir bilgi olacaktır.
Ama kullanan varsa onun bilgisi de iyi olur. Denenmiş bir bilgi olacaktır.

enderege

Alıntı yapılan: kamil34 - 06 Şubat 2014, 17:05:17
Peki Hocam bugün kuveytürk bankasından hesab açtırdım.Bu hesabımı paypala kaydederken nasıl yazmalıyım banka adını.Kuveyt Türk olarak mı yoksa hepsi küçük harfle yazsam sıkıntı olur mu.

Burada kodlar ve Bankaların tam adları var:

http://www.bilgiportal.com/zemin/yazi/1464/bankalarin-uluslararasi-banka-kodlari-national-bank-code
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.